ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμάσαμε το νέο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Φοράς το σομπρέρο σου, παραγγέλνεις ένα shot τεκίλα, αλλά και ένα pitcher Margarita για την παρέα και αναμένεις να δοκιμάσεις (σύμφωνα με τα όσα έχεις ακούσει) το καλύτερο μεξικάνικο φαγητό της περιοχής.

Αυτό τουλάχιστον μάς είχαν πει οι φίλοι που έκαναν την κράτηση στο Los Mexicanos, στην καρδιά της Αγίας Νάπας, αναφέροντάς μας μάλιστα πως η ομάδα πίσω από το νέο μεξικάνικο της πόλης αποτελείται από μέλη τα οποία είχαν πολυετή θητεία σε άλλο φημισμένο μεξικάνικο.

Οι προσδοκίες με τις οποίες φτάσαμε στον χώρο ήταν εξίσου ψηλές με τα διάφορα reviews που υπάρχουν στο διαδίκτυο (google, trip advisor, facebook κλπ).

Το περιβάλλον άψογο, τα vibes όμορφα, το σέρβις σπιρτόζικο. Όντας μεγάλη παρέα, παραγγείλαμε διάφορα για να τα δοκιμάσουμε. Και έχοντας πάντα αυτή την περιέργεια να δω αν κατά πόσο η φρεσκάδα και η νοστιμάδα των δικών μου fajitas ίσχυε και στην περίπτωση των υπόλοιπων πιάτων, έκλεβε πιρουνιές και από τους δίπλα. Τόσο τα burritos και τα tacos όσο και τα enchiladas και τα chimichangas ήταν πεντανόστιμα και ολόφρεσκα.

Καιρό είχα να γευτώ τόσο ωραίες μεξικάνικες γεύσεις, πιάτα με φρεσκότατα υλικά, σωστά ψημένα και ωραία σερβιρισμένα.

Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι πως δεν μερίμνησα να μείνει λίγος χώρος για ένα choco chip paradise pie, από την άλλη όμως, αν το δεις με θετικό πρόσημα, ίσως αυτό το απωθημένο να είναι η ευκαιρία για να επαναλάβουμε την εκεί επίσκεψή μας, σε ένα εστιατόριο που όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει και να εμπλουτίσει τον γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου και ειδικά το σημείο που δείχνει Λατινική Αμερική.

Εκτός από το φαγητό, στο Los Mexicanos, προσωπικά λάτρεψα και τις 80s πινελιές σε ορισμένα σημεία του εστιατορίου, ειδικά στο εσωτερικό. Η αναπόληση των χρόνων της αθωότητάς μας, τότε που απολαμβάναμε απλές αλλά νοστιμότατες γεύσεις, ήταν αναπόφευκτη.

Info
Τηλ. 99473570
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 14, Αγία Νάπα