ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο μουσικό θέατρο

Ο ΘΟΚ προσφέρει τριήμερο εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στο μουσικό θέατρο που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, με εγγύηση την μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης αυτοσχεδιασμού «Showstopper!» στο Ουέστ Εντ, που χάρισε στην ομάδα Showstoppers ένα από τα φετινά βραβεία Ολίβιε. 

Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ατομικούς και ομαδικούς αυτοσχεδιασμούς στο τραγούδι, στον αφηγηματικό και διηγηματικό λόγο, όπως και σκηνική και κινησιολογική δουλειά.  Θα πραγματοποιηθεί από τις 28 - 30 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΕΣ, στη Λευκωσία με την υποστήριξη της ομάδας αυτοσχεδιασμού Nudnicks που έχει βάση την Κύπρο.

Συμμετέχοντες:
Ιδανικό τόσο για έμπειρους στον αυτοσχεδιασμό περφόρμερς, πρόθυμους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, καθώς και για καινούριους τολμηρούς καλλιτέχνες, πρόθυμους να δοκιμάσουν τον αυτοσχεδιασμό έστω και για πρώτη φορά. Το εργαστήριο θα τελειώσει με μια παράσταση ανοικτή για το κοινό στις 30 Οκτωβρίου.

Διδάσκουν οι Duncan Walsh Atkins, Μουσικός Διευθυντής των Showstoppers και η Pippa Evans, ιδρυτικό μέλος της ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή στοιχείων επικοινωνίας και βιογραφικού σημειώματος, στο nmourouzi@thoc.org.cy μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, 2016 (με ένδειξη ότι προορίζεται για το εργαστήρι των Showstoppers).

Ημερομηνίες και ώρες εργαστηρίου: 28, 29 και 30 Οκτωβρίου 2016 από τις 9:00 ως τις 13:00 και 14:00 έως 18:00. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οπωσδήποτε παρόντες σε όλες τις ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου.  Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Επιδοτούμενο Κόστος: 75 Ευρώ