ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ινσταγκραμικό μέρος που ξέρει από καλό παγωτό

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Πολλοί λένε πως για να καταλάβει κάποιος την ποιότητα ενός παγωτού πρέπει να δοκιμάσει πρώτα τις κλασικές γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια. Στο Anita Gelato η δοκιμή αυτή θα σε πείσει, αποδεικνύοντας πως τα παγκοσμίου φήμης παγωτά του δημιουργούν το στέκι to be για τους λάτρεις του παγωτού.

Με μια βόλτα στην όμορφη περιοχή της Σαριπόλου, στη Λεμεσό, ανακαλύψαμε πως στο Anita’s Gelato ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει το αυθεντικό ιταλικό παγωτό.

Δίπλα από το Fries With Benefits, απέναντι ακριβώς από τα στρωμένα τραπέζια στην πλατεία, θα δεις τις επιβλητικές πράσινες πόρτες του Anita’s Gelato που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον για να ανακαλύψεις τι βρίσκεται πίσω από αυτές.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, ο λιλιπούτειος χώρος του θα σου τραβήξει μεμιάς το ενδιαφέρον για να τον φωτογραφίσεις, ενώ οι βιτρίνες με τα ολόφρεσκα παγωτά θα σε μαγνητίσουν βάζοντάς σε σε δίλημμα, αφού δεν θα ξέρεις τι θες να πρωτοδοκιμάσεις. Ο χώρος είναι φωτεινός και παιχνιδιάρικος, με τους πράσινους χρωματισμούς, τους τοίχους, τις vintage φωτογραφίες από το παρελθόν, αλλά και τα έπιπλα να θυμίζουν μιλανέζικη gelateria.

Η γευστική εμπειρία που θα βιώσεις στο Anita Gelato βασίζεται στις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και στους συνδυασμούς των υλικών που αναδεικνύονται αρμονικά με κάθε μπουκιά. Tα παγωτά στο Anita Gelato είναι 100% χειροποίητα και μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά είδη παγωτού, όπως γιαούρτι, σορμπέ και βιολογικό παγωτό χωρίς ζάχαρη, χωρίς λιπαρά, με βάση τη σόγια και αληθινά παγωτά με βάση την κρέμα σε διάφορες μοναδικές γεύσεις, όπως white chocolate cookies, limoncello, vanilla Madagascar, pistachio και πολλές άλλες. Από την άλλη, οι δελεαστικές γαρνιτούρες περιλαμβάνουν φρέσκα φρούτα, σιρόπια, σοκολάτα υψηλής ποιότητας και τις μαρμελάδες που εξακολουθούν να προέρχονται απευθείας από την κουζίνα της Mama Anita’s.

Το καλύτερο δε είναι πως, σε περίπτωση που βαριέσαι να βγεις από το σπίτι, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Anita Gelato προσφέρει υπηρεσίες delivery, με την επιλογή μισού (3 γεύσεις) ή ενός κιλού (4 γεύσεις) στα παγωτά, ενώ στο frozen yogurt έχεις την επιλογή των 400 γραμμαρίων και 800 γραμμάριων με 6 toppings.

INFO
ΤΗΛ. 25315656
Σαριπόλου, Λεμεσός