ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα instagrammable παραθαλάσσιο εστιατόριο… παντός καιρού!

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Παρόλο που το καλοκαίρι -ημερολογιακά τουλάχιστον- έχει φύγει και βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, εκεί στο βορειοδυτικότερο μέρος του νησιού… είναι ακόμα καλοκαίρι!

Λίγο ο καιρός που δεν λέει να κρυώσει και λίγο η ύπαρξη αρκετού ακόμα τουρισμού, οι επισκέψεις στο Λάτσι αποτελούν διέξοδο από την καθημερινότητα. Και επειδή φέτος τα Χριστούγεννα προγραμματίζεται να φιλοξενηθεί και χριστουγεννιάτικο χωριό, πέραν των αρκετών ψαροταβέρνων με φρέσκο ψάρι και τέλεια θέα, μια επίσκεψη στο Restomare Latsi επιβάλλεται.

Εκεί, στον πεζόδρομο, στο λιμανάκι, έκανε την εμφάνισή του από πέρσι, ένας νέος εντυπωσιακός χώρος που προσφέρει μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία και μια εκλεπτυσμένη νότα στην περιοχή!

Ένα all day lounge εστιατόριο που προσφέρει διεθνή/μεσογειακή/ιαπωνική κουζίνα, με έμφαση στο ψάρι αλλά και άλλες επιλογές για όλους τους ουρανίσκους και ολους τους foodies.

H διακόσμησή του πρωτοποριακή, αφού συνδυάζει στοιχεία της θάλασσας, με industrial υλικά, φυσικό ξύλο, χρωματιστές καρέκλες, φυτά και μια αναδιπλούμενη (cabrio) οροφή. Η οροφή του δίνει τη δυνατότητα, αναλόγως καιρού, να δειπνήσεις κάτω από τα αστέρια ή να νιώσεις τη θαλπωρή που προσφέρει το ξύλο στο χώρο και την ίδια στιγμή να ακούς τον παφλασμό των κυμάτων. Πρόκειται για ένα, χωρίς περιστροφές, instagrammable χώρο που τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή με το μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση του.

Το μεγαλοπρεπές μπαρ του, με τα φυτά, τα neon signs, και τα χρωματιστά πλακάκια, προσφέρει κοκτέιλ και μια ικανοποιητική λίστα κρασιών, που σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα προσφέρεται για συγκλονιστικά παφίτικα ηλιοβασιλέματα και μοναδικές νύχτες με σύγχρονη αύρα πόλης.

Στην τελευταία μας επίσκεψη, παρόλο που δεν δοκιμάσαμε sushi, απολαύσαμε χοιρινό κότσι, ριζότο και μακαρόνια σουπιάς, αλλά και καλαμάρι στο κάρβουνο μαζί με καρπάτσιο ψαριού της ημέρας. Φρέσκα αγνά υλικά, μοντέρνα πιάτα και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, χαρακτηρίζουν τη κουζίνα του Restomare. Στην επόμενη επίσκεψη επιφυλασσόμαστε για sushi!

Γενικά, θα έλεγα ότι η ποιότητα του φαγητού σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα και τη θέα αποτελούν από μόνα τους λόγο για εξορμήσεις στο βορειοδυτικότερο μέρος του νησιού! Και πού ξέρετε, φέτος μπορεί… και ο Άγιος Βασίλης να προτιμήσει το Λατσί για τις διακοπές του!

#pafianontour #santinpafoeneshi