ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επισκεφθήκαμε το Antasia και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Ανήκει στις πολυαναμενόμενες αφίξεις που έδωσαν νέο αέρα στην πόλη της Αφροδίτης.

Αν με ρωτούσε κάποιος πώς θα περιέγραφα το Antasia, θα απαντούσα ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία και εκλεκτά παραλιακά bars-restaurants του νησιού.

Με ένα ονειρικό σκηνικό, κομψό περιβάλλον, με θέα το γαλάζιο αλλά και το κάστρο της Πάφου στο βάθος, το σικάτο στυλ και η μοναδική αρχιτεκτονική του συναντούν την ομορφιά της πόλης. Ο χώρος σε ταξιδεύει τόσο με το προσεγμένο concept όσο και με τις γεύσεις του.

Σάββατο βράδυ, λοιπόν, κάνοντας μια μίνι εξόρμηση στην αγαπημένη Πάφο, αποφασίσαμε να το επισκεφθούμε για δείπνο καθώς πρόκειται για ένα χώρο που εκτός από τη fusion πλευρά του έχει και all-day χαρακτήρα. Είπαμε να πάμε νωρίς για να απολαύσουμε το κοκτέιλ μας με θέα το ειδυλλιακό σκηνικό που στήνεται την ώρα του ηλιοβασιλέματος.  

Η κουζίνα του εστιατορίου υπηρετεί τη φιλοσοφία του fusion συνδυάζοντας κατά κάποιον τρόπο τη μεσογειακή κουλτούρα με τις γεύσεις της Άπω Ανατολής. Βλέποντας το μενού αποφασίσαμε να επιλέξουμε πιάτα to share για να δοκιμάσουμε λίγο απ’ όλα.

Στο μενού υπάρχουν διάφορα πιάτα από sushi και sashimi, signature gourmet uramaki rolls αλλά και μικρά πιάτα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο για να μπορείς να τα μοιραστείς με την παρέα σου.

Ξεκινήσαμε επιλέγοντας διάφορα πιάτα από τα ορεκτικά όπως το πολύ νόστιμο wild seabass uramaki, tuna hosamkai, new style flamed salmon sashimi αλλά και μια σαλάτα, την kaiso seaweed.

Από το υπόλοιπο μενού δοκιμάσαμε το εθιστικό Crispy Calamari συνοδευμένο από σος sweet chili και wasabi mayo, miso glazed black cod και ρύζι αλλά και pork satay.

Το κάθε πιάτο που δοκιμάσαμε είχε μοναδική γεύση. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα πιάτα που δοκίμασα, αυτό που μου άρεσε λίγο περισσότερο ήταν το black cod, ένα καλοφτιαγμένο πιάτο που αγάπησα με την πρώτη μπουκιά.

Το σέρβις, τώρα, κινείται με επαγγελματισμό και σβελτάδα. Το δείπνο μας έκλεισε με Mochi παγωτό σε διάφορες γεύσεις.

Γενικά, το Antasia είναι ένας χώρος με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, που αξίζει την προσοχή σας και σίγουρα αξίζει να βγει κανείς από τον δρόμο του για να το επισκεφθεί.

Ο λογαριασμός ανήλθε περίπου στα 30-35 ευρώ το άτομο.