ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο «Ο Τατάς» για αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι και όχι μόνο...

ΜΥΡΙΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

Στη λεωφόρο Στροβόλου, στη Λευκωσία, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του «Ο Τατάς», το νέο εστιατόριο από τους αδελφούς Χειμωνίδη.

Οι μοντέρνοι χώροι του εστιατορίου συνδυάζουν φιλόξενη ατμόσφαιρα με προσεγμένη αισθητική, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για ένα γρήγορο γεύμα ή για μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Σκανάραμε το QR code για να δούμε το μενού, κάναμε τις επιλογές μας και αρχίσαμε τη γευστική μας εμπειρία.

Δοκιμάσαμε άψογα ψημένο χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, από ποιοτικό κρέας χωρίς συντηρητικά και tenderizers και αυθεντική παφίτικη πίττα.

Από το τραπέζι μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι παραδοσιακές μυρωδάτες σεφταλιές, οι τραγανές κυπριακές πατάτες και το αιγοπρόβειο χαλλούμι, Ανωϊρκάτικο που πήρε φέτος το 1ο Βραβείο Χαλλουμιού στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου.

Γεύσεις αυθεντικές, φτιαγμένες με αγνά υλικά.

Συνοδεύσαμε το γεύμα μας με δροσερά συνοδευτικά –ταχίνι, τζατζίκι, σπιτικά ξιδάτα και φυσικά, πλούσια ελληνική σαλάτα, που ταίριαξε ιδανικά με τα υπόλοιπα πιάτα.

Για το φινάλε, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λαχταριστοί λουκουμάδες, ενώ ένα ποτήρι ούζο συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία μας.

Αν αναζητάτε αυθεντικές κυπριακές γεύσεις το μεσημέρι ή το βράδυ  «Ο Τατάς» είναι μια στάση που αξίζει να κάνετε!

Εναλλακτικά, «Ο Τατάς» έρχεται στον χώρος σας με υπηρεσίες delivery.