ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επτά υποτροφίες από την MTN για σπουδές στο CIIM

Η ΜΤΝ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και σε συνεργασία με το Cyprus International Institute of Management, εξαγγέλλει επτά πλήρεις ΜΤΝ υποτροφίες αξίας 82,000 ευρώ. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην παροχή βοήθειας σε υποψήφιους φοιτητές/τριες έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα του CIIM σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Επί πλέον προσφέρονται και 50 μερικές υποτροφίες.

Όλα τα προγράμματα του CIIM έχουν διαπίστευση από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές της Κύπρου, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και το  ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. Οι υποτροφίες ΜΤΝ αφορούν στα ακόλουθα προγράμματα:
 
Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων [Bachelor in Business Administration (ΒΒΑ)]. Με τέσσερις εξειδικεύσεις: Διοίκηση, Επιχειρηματικότητα, Λογιστική και Πληροφορική, είναι το μόνο στην Κύπρο το οποίο εγγυάται εργοδότηση.

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων [Master of Business Administration (MBA)]. Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με αναγνώριση από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης τίτλων MBA με έδρα το Λονδίνο και το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD / EPAS με έδρα τις Βρυξέλλες.

Μάστερ στη Διοίκηση (MSc Management). Με εξειδικεύσεις όπως Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc Financial Services). Το μόνο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA)
Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSc Human Resource Management and Organizational Behaviour) το οποίο έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA) και του Αμερικανικού SHRM.

Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση [Master of Public Sector Management (MPSM)]. Το ΜΒΑ για το Δημόσιο Τομέα. Αναγνωρισμένο από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης τίτλων MBA με έδρα το Λονδίνο και το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD / EPAS με έδρα τις Βρυξέλλες.

Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά). Ένα απαραίτητο πτυχίο για όσους δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Κάθε άτομο που πληροί τα κριτήρια εισδοχής στο CIIM μπορεί να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα της επιλογής του και να διεκδικήσει μία από τις επτά υποτροφίες ΜΤΝ. Οι επιτυχόντες/ούσες  αναμένεται να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό συνδυασμό ακαδημαϊκών και προσωπικών χαρακτηριστικών και να ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί  από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης και τα κριτήρια εισδοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 7777 2446, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: admissions@ciim.ac.cy και στην ιστοσελίδα: www.ciim.ac.cy