ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργαστήρι με τον σαξοφωνίστα David Lynch

Το Windcraft Loud διοργανώνει εργαστήρι με τον γνωστό σαξοφωνίστα David Lynch, με θέμα την επικοινωνία σε ένα μουσικό σχήμα.
 
Πώς εργάζεται ένα μουσικό σχήμα αποδοτικά; Πώς λειτουργούν τα μέλη του στις πρόβες και πώς αποκτούν αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό; Ακούνε ο ένας τον άλλο όταν παίζουν μουσική, όταν συζητούν περί μουσικής, όταν οραματίζονται την επόμενή τους σύνθεση;

Σε κάθε μουσικό σχήμα πρόκειται για μια διαπροσωπική σχέση. Είναι μια σύμπραξη, ανταλλαγή ενέργειας, αλληλεπίδραση εσωτερικής έκφρασης, συναισθημάτων, ιδεών και του υποσυνείδητου. Προϋποθέτει να είσαι παρών και να ενεργοποιείς τους αισθητήρες σου.

Ο σκοπός μας θα πρέπει να είναι η επίγνωση για το ποιοί βρίσκονται γύρω μας και της σχέσης μας με αυτούς. H κάθε νότα συνδέεται άμεσα με το καθετί που παίζουν οι υπόλοιποι.

Ο David Lynch προσκαλεί μουσικούς οποιοδήποτε μουσικού ύφους να συμμετέχουν σε μια μουσική ανταλλαγή.

Info
Σάββατο 2 Απριλίου 2016
Windcraft Music Centre 16.00-17.30
Ξάνθης Ξενιέρου 27, Λευκωσία
Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ (10 ευρώ για μέλη του Windcraft Loud).
Πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής 22377748 ή info@windcraftmusic.com

* Στις 4 Απριλίου 2016 ο David Lynch θα εμφανιστεί στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό μαζί με τους Μάριο Τακούσιη (πιάνο), Γαβριήλ Καραπατάκη (μπάσο), Ζαχαρία Σπυριδάκη (κρητική λύρα) και Στέλιο Ξυδιά (τύμπανα), στην παρουσιάση του νέου δίσκου του Τακούσιης-Καραπατάκης project Colours of Another Sky.