ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευωχία: Και ευτυχία… στην καρδιά της πόλης

Το να τελειοποιήσεις την τέχνη του all you can eat μπουφέ, θέλει υπομονή, δεξιότητα, όρεξη. Ένα εστιατόριο που μπορεί και θέλει να ικανοποιήσει την κάθε ιδιαιτερότητα της παρέας. Συνήθως στα πρώτα κιόλας λεπτά, επικρατεί μια μικρή σύγχυση. Αρχίζω με σαλάτα και έρχομαι πίσω; Γεμίζω το πιάτο μου όσο μπορώ; Δοκιμάζω νέα πράγματα ή το παίζω safe; Στην Ευωχία όμως, σήμα κατατεθέν πλέον στην καρδιά της Λευκωσίας, για πιστούς θαμώνες και λάτρεις της διεθνούς και Μεσογειακής κουζίνας, οι επισκέπτες νιώθουν σαν στο σπίτι τους, με θερμό καλωσόρισμα και μεγάλη ποικιλία από ζεστό, καλό φαγητό, ντιπς, σαλάτες και ζυμαρικά.

Η κομψή ατμόσφαιρα και η έξοχη κάβα που διαθέτει, δημιουργεί το τέλειο venue για μεγάλες παρέες κάθε ηλικίας, αλλά και one-on-one συναντήσεις, κάθε ώρα της ημέρας. Ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα επιχειρηματικών γευμάτων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων με ιδιωτικές ηχομονωμένες αίθουσες για διοργάνωση δεξιώσεων, πάρτι και θεματικές βραδιές με DJs, γιγαντοθόνες και πριβέ μπαρ.

Εκτός από τη διαχρονική φήμη και το φιλικό προσωπικό, η Ευωχία συμμετέχει και στο Σχέδιο Ανταμοιβή. Γι’ αυτό απολαύστε ελεύθερα το θελκτικό και προσιτό μπουφέ, αλλά χορτάστε και βαθμούς Ανταμοιβής, με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, για να πληρώσετε λιγότερα ή και καθόλου σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο!

Καλή μας όρεξη!