ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Fogo & Brasa: να πας και να πεινάς

Σκέψου πόσο σ’ αρέσει η σούβλα. Τώρα σκέψου πόσο γουστάρεις ένα καλό στέικ. Και τώρα… πολλαπλασίασε την απόλαυση επί δέκα. Το Fogo & Brasa δεν είναι απλά ένα steakhouse ή μια ταβερνούλα με τα ωραία της. Είναι μια όαση γεύσεων εμπνευσμένη από τη Βραζιλιάνικη κουζίνα, η οποία συνδυάζει το εκλεκτό κρέας προετοιμασμένο με μεράκι στα κάρβουνα, και γλυκές νότες από εξωτικά φρούτα και μπαχαρικά.

Στο εστιατόριο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την εμπειρία του churrascaria, η οποία συμπεριλαμβάνει 12 σούβλες με prime κομμάτια κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί και χοιρινό, τα οποία σερβίρονται κατευθείαν στο τραπέζι.  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιθεωρήσετε το κρέας, το οποίο προετοιμάζεται με την παραδοσιακή μέθοδο του αργού βραζιλιάνικου ψησίματος (γνωστό και ως rozidio), και να γνέψετε στο κομμάτι που σας αρέσει. Μερικές επιλογές συμπεριλαμβάνουν το Lombo το οποίο σκεπάζεται από τυρί παρμεζάνα, τον βασιλιά του κρέατος φιλέ μινιόν, τη καπνιστή γεύση του alcatra ,το μαλακό, άπαχο baby beef και τα αγαπημένο κατά τους Βραζιλιάνους ζουμερή picanha.

Με χαλαρή, cozy ατμόσφαιρα που παντρεύει έθνικ διακόσμηση με σύγχρονη μινιμάλ διάθεση, το Fogo & Brasa διαθέτει και α λα κάρτ επιλογές με ψαγμένα πιάτα, υπέροχα θαλασσινά και λαχταριστές επιλογές ακόμη και για χορτοφάγους. Ο μόνος άγραφος νόμος είναι να πας.. και να πεινάς! Και να πάρεις και την κάρτα σου της Τράπεζας Κύπρου, γιατί το συγκεκριμένο εστιατόριο συμμετέχει στο Σχέδιο Ανταμοιβή, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μαζέψεις ή και να εξαργυρώσεις μπόλικους βαθμούς που θα επιβραβεύσουν ακόμη περισσότερο τα μοναδικά αυτά γευστικά ταξίδια.