ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H παρέα των Gloria Jean's Coffee

Φανατικοί του ζεστού Cappuccino το χειμώνα, φανατικοί του παγωμένου το καλοκαίρι. Αυτοί είμαστε, η παρέα μας δηλαδή που δίνει μια φορά τη βδομάδα ραντεβού στο Gloria Jean's Coffee, κάθε φορά σε διαφορετικό. Αν είναι καθημερινή προτιμάμε να συναντηθούμε στην Ακρόπολη, στην Έγκωμη, στην Παλλουριώτισσα, ή σε ένα από τα καφέ  της Στροβόλου… Αναλόγως του ποια από την παρέα, είναι στη συγκεκριμένη φάση περισσότερο πιεσμένη, αναλόγως και εμείς διαλέγουμε το πιο κοντινό από τη δουλειά ή το σπίτι της. Τα Σαββατοκυρίακα πάλι, συναντιόμαστε είτε στο Gloria’s sto Μall είτε σε αυτό της Λήδρας.

Καλοκαίρια εννοείται θα μας βρείτε σε κάποιο από τα παραθαλάσσια. Και πάντα μαζί μας η ίδια ιστορία που έχει καταντήσει να είναι το inside joke μας. Που ξεκινάμε με ένα Cappuccino ή ένα Macchiato' ή ένα Caffe Latte και μετά πάμε στο δεύτερο και κάπου εκεί, που συμφωνούμε απόλυτα πως βρισκόμαστε όλες σε δίαιτα, εκεί ακριβώς ξεκινάμε τα γλυκά …. Τα Gloria’s cookies, τα Gloria’s muffins, τα Gloria’s cakes. Και τότε «γεια σου δίαιτα». Μέχρι την άλλη βδομάδα.

Τώρα αν κάποιος με ρωτήσει γιατί διαλέγουμε πάντα και μόνο  τα Gloria’s για τα ραντεβού μας,  όταν μάλιστα γύρω υπάρχουν αμέτρητες άλλες επιλογές, θα του έλεγα απλά πως οι λόγοι μέχρι πρόσφατα ήταν δυο, αλλά τώρα έχουν γίνει τρεις: πρώτος, η ποιότητα του καφέ, δεύτερος, για το ζεστό και φιλικό περιβάλλον και τρίτος, γιατί εκεί όταν πληρώνεις με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, έχεις και βαθμούς Ανταμοιβής. Τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις στα Gloria Jean's, ή σε άλλα 600 σημεία, σε όλη την Κύπρο.