ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Havana Club Master Class με άρωμα Κούβας

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα δύο σεμινάρια για το αυθεντικό Κουβανέζικο ρούμι Havana Club αποκλειστικά για επαγγελματίες bartenders από την Κουβανή International Brand Ambassador Anabel Hernandez,  συνοδευόμενη από τον Κουβανό bartender Barbaro Giraldes!

Τα Havana Club Master Classes φιλοξένησαν το Alchemy Bartending School στην Λεμεσό και το Old Market Bar στην Λάρνακα, στα οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 80 bartenders από όλη την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ενημερώθηκαν σχετικά με την παραγωγή, παράδοση και ποιοτική ανωτερότητα του αυθεντικού Κουβανέζικου ρουμιού, παρουσιάστηκε ολόκληρη η πλούσια σειρά του Havana Club καθώς και ιδέες για cocktail.

Στην συνέχεια ο Κουβανός bartender μαζί με Κύπριους συναδέλφους του, δημιούργησαν αυθεντικά κουβανέζικα cocktails με βάση το Havana Club 7Anos και τις νέες αρωματικές σταγόνες Havana Club Essense of Cuba, οι οποίες φθάνουν σύντομα στην Κύπρο και αναμένεται να αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκι του κάθε επαγγελματία bartender.

Τέλος, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά από γραπτή εξέταση ο πρώτος από κάθε σεμινάριο κέρδισε ένα ταξίδι στην Κούβα και συγκεκριμένα στην Αβάνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα για μία εβδομάδα. Οι νικητές Θωμάς Τσίλης από το Do Wine Bar στην Λεμεσό και η Άντρη Βλαδιμήρου από το Cliff Bar στον Πρωταρά, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην παγκόσμια συνάντηση για bartenders που θα γίνει στην Αβάνα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη!

Το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την Laiko Cosmos Trading Ltd.