ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Hilton Park: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

Παιδικά χαμόγελα, μοσχοβολιές από θεσπέσιο φαγητό, άρωμα φρεσκοφουρνισμένων γλυκών, γιορτινές μελωδίες δίπλα στο τζάκι, είναι μόνο μερικά στοιχεία από όσα συνθέτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτά και άλλα πολλά ετοίμασε για σας το πλήρως ανανεωμένο Hilton Park Nicosia, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα!

Έχοντας ανακαινίσει όλους τους χώρους τους, το Hilton Park σας περιμένει με άκρως γιορτινή διάθεση να απολαύσετε την θεσπέσια κουζίνα του εστιατορίου του Olympia κάθε Κυριακή μεσημέρι με το ‘Sunday Carvery’, όπου οι σεφ δίνουν ρέστα. Δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά αλλά και ανεπανάληπτα γλυκά συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία που καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την κατεξοχήν επιλογή για αξέχαστα Κυριακάτικα γεύματα.

Πόσω μάλλον οι γιορτινοί μπουφέδες του Hilton Park για τα Χριστούγεννα, το Boxing Day την επομένη των Χριστουγέννων και βεβαίως την πρωτοχρονιά που θα ταξιδέψουν όλες σας τις αισθήσεις. Μοσχοβολιές από γιορτινές γεύσεις γαργαλίζουν τη μύτη, ταξιδεύουν το μάτι και σίγουρα θα απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Πλάι στο τζάκι, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, στον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα απογευματινά τσάγια καθ’ όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για άρωμα και γεύσεις από Χριστούγεννα όπου ο Executive Chef δεν ετοιμάζει απλώς ότι καλύτερο αλλά αποκαλύπτει και τα μυστικά του για Χριστουγεννιάτικες συνταγές που θα μαγέψουν την κάθε νοικοκυρά.

Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις  πλάι στο τζάκι στις 11, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα.

Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι’ έτσι το Hilton Park ετοίμασε μια φιλανθρωπική γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδία. Στις 21 Δεκεμβρίου, μπείτε εσείς και τα παιδιά σας σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με αυτοκίνητα αντίκες, θέατρο, χαρακτήρες του Disney καθώς και πολλά δώρα και ενισχύστε έτσι με την συμμετοχή σας τα παιδιά που χρειάζονται την στήριξη μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσα τους. Ζήστε την  στο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένο ξενοδοχείο  της Λευκωσίας. Καλά Hilton Park Χριστούγεννα σε όλους!