ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κρίστη Παπαδοπούλου μας συστήνει αγαπημένα της βιβλία και ταινίες

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες φέρνουμε τα έξω μέσα και δημιουργούμε προοπτικές για να ανοίξουν οι ορίζοντες της σκέψης μας. Η Κρίστη Παπαδοπούλου στέλνει το δικό της μηνυμα και προτείνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στους αναγνώστες του Wiz αγαπημένα  βιβλία και ταινίες.

"Καθόμαι και αναρωτιέμαι , πάντα έλεγες ας μείνω σήμερα σπίτι κάνει κρύο, πάντα έλεγα αχ και να καθόμουνα ακόμα λίγο σπίτι να σε δω, τελικά τα καταφέραμε! Λένε να προσεχεις τι εύχεσαι ! Και τώρα που ήρθε γιατί δεν το θες ; Ξέρω η οικονομία πάει κατά διαόλου , η δουλειά μας θα πληγεί πολύ, οι θεατές θα δυσκολεύονται να ξανά μπουν σε κλειστές αίθουσες , θέλω και σένα για να παίξω ένας απλός ηθοποιός είμαι που χωρίς εσένα δεν μπορώ να υπάρξω σε χρειάζομαι ! Ευτυχώς διαβάζω και ονειρεύομαι «ο κόσμος έχει την δίκη του ιστορία» και αν μπορούσαμε θα φτιάχναμε «μια λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων» και θα πιστεύαμε στον «oh captain, my captain” και όχι στους χαμένους ποιητές μα στους αισιόδοξους κ ρομαντικούς ακόμα κ από το σπίτι και θα βρίσκαμε ευκαιρίες να βγούμε όλοι πιο δυνατοί και δυναμικοί ακόμα κ αυτοί που φοβούνται το σκοτάδι και την μοναξιά απλά θα πρέπει να πιστέψουμε πως βρισκόμαστε «στην φάρμα των ζώων» και πως ενώ πιστεύουμε ότι είμαστε γουρούνια στην σφαγή τελικά είμαστε τα εξυπνότερα και θα επιβιώσουμε από αυτήν την λαίλαπα που μας καταδιώκει!"

ΒΙΒΛΙΑ

Ο κόσμος έχει την δική του ιστορία
Συγγραφέας: Μπερνάρ Σαμπάζ
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣΗ Λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων
Συγγραφέας: Guenassia Jean-Michel
Εκδόσεις ΠΟΛΙΣΗ Φάρμα των Ζώων
Συγγραφέας: Τζωρτζ Όργουελ
Εκδόσεις ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο κύκλος των χαμένων ποιητών
Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ, Ίθαν Χοκ
Υπόθεση: Ενας αντικομφορμιστής καθηγητής της Αγγλικής λογοτεχνίας αναστατώνει με τις προοδευτικές του εκπαιδευτικές αντιλήψεις τη ζωή ενός άκρως συντηρητικού αμερικανικού λύκειου.