ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρος στο Diplomático World Tournament

Το Diplomatico Rum από την Βενεζουέλα, διοργανώνει για 3η φορά το Diplomático World Tournament (DWT), ένα παγκόσμιο διαγωνισμό παρασκευής κοκτέιλ που κάθε ταλαντούχος μπάρτεντερ περιμένει με ανυπομονησία.

Περισσότερες από 40 χώρες θα λάβουν μέρος στην 3η διοργάνωση και φέτος μπαίνει και η Κύπρος στο παιχνίδι. Από τους προκριματικούς γύρους της κάθε χώρας (Country Finals), ο καλύτερος πετάει για την εξωτική Βενεζουέλα για τους περιφερειακούς τελικούς (Continental Finals). Εκεί μέσα από διαγωνισμό θα προκριθούν οι 13 καλύτεροι για τον μεγάλο τελικό (World Final) του DWT που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Η εταιρία Hartziotis Trading Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του Diplomatico Rum στην Κύπρο, στα πλαίσια αναβάθμισης του επιπέδου μπαρτεντινγκ στην Κύπρο, δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες μπάρτεντερς του νησιού μας, να συμμετάσχουν στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό.

Το πρώτο μέρος της διαδικασίας έχει ολοκληρωθεί με την διαδικτυακή υποβολή των συμμετοχών μαζί με τις υποψήφιες συνταγές κοκτέιλ από τον κάθε μπάρτεντερ, χρησιμοποιώντας φυσικά Diplomatico ρούμια. Από τις συμμετοχές αυτές θα επιλεγούν 12 για να συμμετάσχουν στον Κυπριακό τελικό του DWT, ο οποίος θα γίνει περί τα τέλη Ιανουαρίου 2017 στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία.

Την όλη οργάνωση του κυπριακού τελικού (Country Final) του Diplomatico World Tournament, βάσει  του επίσημου οδηγού που στάλθηκε από την Diplomatico, θα επιμεληθεί ο Πάρις Χριστοφίδης με την ομάδα του, ενώ την κριτική των ποτών θα την αναλάβουν τρεις διακεκριμένοι στον χώρο του μπάρτεντινγκ και της γευσιγνωσίας από то εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίγο πριν τον διαγωνισμό.

Ο νικητής της Κύπρου θα διαγωνιστεί στην Βενεζουέλα με 4 άλλες χώρες (Ρωσία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Εσθονία) τον Μάιο 2017 και εάν και αφού κερδίσει στην Βενεζουέλα τότε θα λάβει μέρος στον Παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο τον Ιούνιο 2017, για την ανάδειξη του “Diplomatico’s World Best Bartender”.


Για περισσότερες πληροφορίες
Πάρις Χριστοφίδης
Διοργανωτής Διαγωνισμού
96027967
paris@muktatv.tv
info@hartziotis.com.cy