ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία καλωσορίζει σήμερα την Παραμυθούπλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η πρωτεύουσα φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται την Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων που φέτος εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ταα σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης θα αφήσει για λίγο το Ροβανιέμι και θα επισκεφθεί τους φίλους του στη Λευκωσία παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα. Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές από όλο τον κόσμο θα γεμίσουν και πάλι την Παραμυθούπολη με λαχταριστές μυρωδιές, ενώ οι φετινές δραστηριότητες θα σας καταπλήξουν: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικό παιχνίδι, ακροβατικά και χορευτικά shows! Επιπλέον κάθε επισκέπτης θα μπαίνει σε κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Ford Fiesta που αναζητά τον τυχερό οδηγό του.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα θα απογειώσουν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες που και φέτος θα μας διασκεδάσουν καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. Μεταξύ άλλων στη σκηνή θα ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο STAN και οι Ονιράμα.

Η Παραμυθούπολη ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου με μια εντυπωσιακή συναυλία με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με δωρεάν είσοδο για όλους.

Μέγας Χορηγός Cablenet
Επίσημος αερομεταφορέας Blue Air
Χορηγοί: Πάρκο Παλιάτσο, Ford, Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ, Gap Vasilopoulos, Eastpak, σοκολάτες ΙΟΝ, Giant snack , χυμοί Fontana, Baileys, Φoύρνοι Ζορπάς, Προϊόντα γενικού Καθαρισμού Primo, Εταιρία Α/φοι Λανίτης, mega toys ltd, Γρηγορίου kids.
Χορηγοί Επικοινωνίας Love Fm 100.7