ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει την Πάφος2017

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει την Πάφο ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αλλά και θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα γενικότερης στήριξης προς την οικονομία, τον πολιτισμό και τη χώρα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Δρ Josef Ackermann μιλώντας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου σε πρόγευμα προς τα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη συμβολή της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και τα τεράστια οφέλη που θα προκύψουν για την Κύπρο, όπως είναι η περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, η προώθησή της ως ένας προνομιακός τουριστικός προορισμός και η  προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Σημείωσε επίσης ότι «μέσω της στήριξης του “Πάφος2017” αντικατοπτρίζεται και η παραδοσιακή σύνδεση της Τράπεζας με την πόλη και συγκεκριμένα με την Παλαίπαφο, όπου έγινε και η έκδοση του νομίσματος Κοινόν Κυπρίων που αποτελεί μέχρι σήμερα το επίσημο σύμβολο της Τράπεζας.

Ο Δρ Josef Ackermann συμπλήρωσε ότι «είναι τιμή για την Τράπεζα Κύπρου η συμβολή της στο ΠΑΦΟΣ2017 μέσω χρηματοδοτικής στήριξης και της συμμετοχής μελών του προσωπικού στη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Άλλωστε, η Τράπεζα Κύπρου μέσα από το πρόγραμμα ΕΚΕ, στηρίζει διαχρονικά την προώθηση του πολιτισμού της Κύπρου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού «ΠΑΦΟΣ2017» Δρ Χρήστος Πατσαλίδης παρουσίασε το πολιτιστικό γεγονός της Πάφου και αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία με το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου.