ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιαπωνικές βραδιές στο Hilton Cyprus

Itadakimasu! Aν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτή η λέξη δεν είναι τίποτα άλλο από καλή όρεξη στα ιαπωνικά! Και σίγουρα μόνο καλή θα είναι η όρεξή σας, ειδικά για τους λάτρεις των σούσι, αν επισκεφθείτε το εστιατόριο Fontana από τις 20 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διεύθυνση του ξενοδοχείου Hilton Cyprus προσφέρει αξέχαστες βραδιές γευσιγνωσίας διαφόρων χωρών, κάνοντας αρχή με τις ιαπωνικές. Μέσα στα πλαίσια των ιαπωνικών βραδιών, θα φιλοξενούνται σεφ απο το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν στην παρουσία σας ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.

Φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια αποτελούν τη βάση για τα ευφάνταστα σούσι που θα απολαύσετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια ευρεία γκάμα αυθεντικών ιαπωνικών φαγητών όπως σούπα μίσο, κοτόπουλο τεριάκι, εξωτικές σαλάτες και πολλά άλλα.

Απολαύστε μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα, χωρίς περιορισμό, σε ένα εξωτικό περιβάλλον.

Iαπωνικές βραδιές στο εστιατόριο Fontana, καθημερινά από τις 20-25 Φεβρουαρίου από τις 20.00 μέχρι τις 23.00 (τιμή €28 ανά άτομο).
Πληροφορίες-κρατήσεις τηλ.22377777 / 22653432