ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ημερολόγιο 2016 του Λυκείου Ελληνίδων Λονδίνου

Κυκλοφόρησε σε μικρό κομψό και εύχρηστο τόμο το Ημερολόγιο 2016 του Λυκείου των Ελληνίδων Λονδίνου. Το Ημερολόγιο 2016 του Λυκείου των Ελληνίδων είναι αφιερωμένο στη Αθήνα και την Λευκωσία κάποιων άλλων εποχών.  Σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα για να ανακαλύψετε μέσα από τα ενθυμήματα μιας άλλης εποχής –τις ταχυδρομικές κάρτες τα μνημεία, τη ζωή αλλά και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία αυτών των δύο πόλεων. Σας προσκαλεί να γνωρίσετε μια άλλη Λευκωσία και να αναπολήσετε την παλιά Αθήνα μέσα από εικόνες που ανασύρουν μνήμες από ένα χθες που είναι πιο κοντά μας από όσο φανταζόμαστε.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λονδίνου είναι ιδιαίτερα ευγνώμων στη Λεβέντειο Πινακοθήκη που συντόνισε και επιμελήθηκε την έκδοση. Θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ, Λεβέντης που χρηματοδότησε την έκδοση και που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις του Λυκείου στο Λονδίνο, καθώς και το Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα και το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείου Λευκωσίας που παραχώρησαν από το αρχείο τους το φωτογραφικό υλικό. Τέλος ευχαριστεί επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες στην British Airways και την Ιωάννα Σανταμά για τη μεταφορά των ημερολογίων από την Κύπρο στο Λονδίνο.

Τα ημερολόγια του Λυκείου διατίθενται προς πώληση στα πωλητήρια της Λεβεντείου Πινακοθήκης, Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου, Μουσείο Μπενάκη και στα γραφεία του Λυκείου στο Λονδίνο.