ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

It’s girls night out σε 8 χώρους στη Λευκωσία

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Τα φθινοπωρινά βράδια, ειδικά τώρα που έχει πέσει η θερμοκρασία αισθητά, γίνονται πιο fun όταν κανονίζεις να βγεις παρέα με τις φίλες σου. Το τι λέγεται και τι γίνεται είναι κάτι που μένει μεταξύ σας. Σημασία βέβαια έχει και ο χώρος, το περιβάλλον και τα κοκτέιλ για να περάσουν οι ώρες μας ευχάριστα.

Πολλές από εμάς αφιερώνουμε στην παρέα μας χρόνο από την καθημερινότητά μας. Αυτά τα ανέμελα βράδια με τις φίλες μας, κρατώντας το ποτό στο χέρι και συζητώντας, είναι από τις καλύτερες εξόδους που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη μοιράζεται με τις κολλητές της μοναδικά βιώματα και ξεχωριστές στιγμές. Πόσω μάλλον βραδιές που βγήκαν για ένα ποτό και κατέληξαν να γυρίζουν στο σπίτι το πρωί. Το τι συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές, μόνο οι ίδιες το γνωρίζουν.

Η έξοδος με φίλες είναι η καλύτερη επιλογή για κους-κους, χορό και άφθονο flirting (αν είσαι ελεύθερη), ειδικά όταν η παρέα είναι κεφάτη. Βέβαια, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η ατμόσφαιρα του μαγαζιού στο οποίο θα πάμε, γι’ αυτό και επιλέγουμε αγαπημένα meeting points, ιδανικά για έξοδο με τα κορίτσια. Αν έχεις καιρό να κάνεις κάτι τέτοιο, σήμερα που είναι Παρασκευούλα, πάρε τις φίλες σου και βγες στα πιο κάτω μέρη που σου προτείνουμε.

Sedici Italian Bar


τηλ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Μαγαζί με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της Λευκωσίας. Με cosmopolitan στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ, θα απολαύσετε εκλεκτά κοκτέιλ και κρασιά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα χώρο εμπνευσμένο από την κουλτούρα του ιταλικού aperitivo, τα εκλεκτά ποτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ιδιαίτερες γεύσεις όπως πίτσα, κρύα πιάτα, τυριά και αλλαντικά, όλα ιταλικά.

Μουσών


τηλ.22664444
Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία
Κομψό, με industrial στοιχεία στη διακόσμηση και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Καλές πρώτες ύλες της εποχής, ενδιαφέρον μενού με multi-ethnic ψυχή, γευστικές εντάσεις και πληθωρικά αρώματα. Ενδιαφέροντα cocktails, ενημερωμένη λίστα κρασιών, ψαγμένες soul, jazz και funk μουσικές.

Ivory All Day Concept


τηλ.22778807
Ιάσωνος 10, Λευκωσία
Βρίσκεται στην οδό Ιάσονος, λίγα μέτρα πιο κάτω από την μπιραρία Babylon. Ένα all-day bar-restaurant με τον executive chef Ανδρέα Ανδρέου να επιμελείται ένα μενού με κομψές και εμπνευσμένες προτάσεις από τη μεσογειακή και μεσανατολική κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει 26 πιάτα, απλά στα στοιχεία που τα συνθέτουν, με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τη γεύση. Με εντυπωσιακό design, λειτουργεί από το πρωί για καφέ, τα μεσημέρια για lunch break με διαφορετικό μενού από της νύχτας.

Patio


τηλ.22664488
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παρ. Λήδρας, παλιά Λευκωσία
Το Patio Cocktail Bar έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα πετυχημένο bar restaurant στην πρωτεύουσα. Η υπέροχη αυλή του με τα ψηλά τραπέζια και με σήμα κατατεθέν τον τοίχο με τα πολύχρωμα παραθυρόφυλλα, προσφέρεται για φαγητό και μουσική, η οποία όσο περνάει η ώρα δυναμώνει.Με πιάτα της κουζίνα Nikkei.Ο κατάλογος χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες: ceviche και σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα, συνοδευτικά και επιδόρπια και η φιλοσοφία είναι ότι τα πιάτα προορίζονται για τη μέση (“to share”).

Μπέμπα


τηλ.22522626
Οδός Πινδάρου 2, Λευκωσία
Ένα κουκλίστικο εστιατόριο στην οδό Πινδάρου, με νόστιμες «μαμαδίστικες» προτάσεις από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα γίνεται άνετα στέκι για όλες τις ώρες της μέρας. Σε ένα ζεστό περιποιημένο χώρο με ρετρό διακοσμητικά και γήινα χρώματα θα βρεις διάφορα ορεκτικά, πίττες από τον ξυλόφουρνο που διαθέτει το μαγαζί, χειροποίητες ραβιόλες, θαλασσινές γεύσεις, ψαρονέφρι αλλά και μαγειρευτά πιάτα ημέρας. Το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια, σε έναν πανέμορφο κήπο με κληματαριές που σίγουρα θα αποτελέσει τον απολυτό προορισμό.

Tocayo


τηλ.70088089
Πρεβέζης 10, Λευκωσία
Ένα κοσμοπολίτικο στέκι σε γειτονιά στο κέντρο της Λευκωσίας ακούει στο όνομα Tocayo και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει το νέο στέκι της πόλης. Σε μίνιμαλ διακόσμηση, δίνοντας έμφαση στις πρώτες ύλες με εξαιρετικά φρέσκα υλικά, και μαζί με τον σεφ Ανδρέα Ανδρέου που έχει επιμεληθεί το μενού προτείνουν πιάτα για δυνατές απολαύσεις με συνδυασμούς γεύσεων Νοτιοανατολικής Ασίας και Λατινικής Αμερικής. Εδώ η μπάρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αφού τα ευφάνταστα κοκτέιλ, τα οποία έχουν προσαρμοστεί για να σε βάλουν στο κλίμα των γεύσεων του εστιατορίου.

Pralina Experience


τηλ.22665588
Στασικράτους 31 Λευκωσία
Το εστιατόριο του Ομίλου Εταιρειών Ζορπάς κλέβει την παράσταση με το υψηλής αισθητικής design του που αποτελεί το τέλειο αστικό περιβάλλον fine dining για να απολαύσει κανείς διεθνή κουζίνα και μενού με υπογραφή Ηλία Αριστοτέλους. Ένας All day χώρος διακοσμημένος με Έργα τέχνης και γλυπτά ιδανικός για να ξεκινήσεις το πρωί με καφέ και γλυκά Pralina, προσεχώς μεσημεριανό και δείπνο. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μάγουρα ιβηρικού χοίρου, Λαυράκι, κοκοράκι ραβιόλες, κανελόνι ψαριού ενώ διαθέτει ενημερωμένη κάβα κρασιών επιμελημένη από τον head sommelier Βάσο Μανώλη.

Scale


τηλ.22444999
Λεωφ. Στασίνου 15 και Αφροδίτης, Λευκωσία
Το Scale, που υπηρετεί τη μεσογειακή κουζίνα, εξακολουθεί να είναι μια ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο της πόλης, συγκεντρώνοντας αρκετούς φανατικούς θαμώνες.να εστιατόριο εκλεπτυσμένο και νόστιμο που δίνει έμφαση στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα με μενού επιμελημένο από τον καταξιωμένο σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο. Η dining εμπειρία στο Scale ολοκληρώνεται ιδανικά με ετικέτες μίας επιλεκτικής λίστας κρασιών αλλά και με signature cocktails που δένουν αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα smart design στοιχεία.