ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπριος ο νικητής του Fridays World Bartender Championship

Ο Σταύρος Λουμής,  στέλεχος της ομάδας του εστιατορίου TGI Fridays Λάρνακας, ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος Bartender στον 24ο Παγκόσμιο τελικό Fridays World Bartender Championship!

Ο Σταύρος, διαγωνίστηκε με άλλους 10.000 bartenders από τα TGI Fridays όλου του κόσμου και προκρίθηκε στους δέκα καλύτερους. Ο τελικός για τον τίτλο του World Bartender Champion έγινε στο Ντάλας της Αμερικής, στις 19 Μαρτίου 2015.  Ο Κύπριος bartender εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές  με τις ικανότητές του. Ξεδίπλωσε  την προσωπικότητά του πίσω από το bar και συνδύασε την εξειδικευμένη τεχνική στο flairing  με την ακρίβεια, την ταχύτητα και την δημιουργικότητα.

Με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια τα TGI Fridays Κύπρου δέχονται την τρίτη παγκόσμια διάκριση, μετά τα βραβεία International Franchisee of the Year 2013 και International Developer of the Year 2014
 
Ο CEO της TGI Fridays Κύπρου κ. Κρις Χριστοδούλου σχολίασε: “Η φετινή χρονιά είναι σημαντική για εμάς, γιατί γιορτάζουμε τα 50χρονα των TGI Fridays. Ο Σταύρος την κάνει πιο λαμπερή,  χαρίζοντας στην Κύπρο μας την παγκόσμια πρωτιά στο Bartending. Συγχαρητήρια στον Σταύρο που κέρδισε άξια την ‘προπέλα’, ένα τιμητικό αλλά και συμβολικό βραβείο. Η προπέλα αντιπροσωπεύει την κινητήρια δύναμη, το bar,  που κάνει τα εστιατόρια μας να ξεχωρίζουν και να μεταδίδουν όλη αυτή την ενέργεια των Fridays!”

Για να γιορτάσουν αυτή τη σημαντική νίκη, τα TGI Fridays προσφέρουν τώρα Happy Hour, με 1+1 σε όλα τα ποτά & ορεκτικά.