ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Limassol ChristmasLand 2018

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μετά την τεράστια επιτυχία της Παραμυθούπολης της Λευκωσίας οι διοργανωτές φέτος μεταφέρουν το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων και στη Λεμεσό. Ο χώρος του Εναέριου θα «ντυθεί» με τα πιο φανταχτερά στολίδια για να υποδεχτεί για πρώτη φορά το Limassol ChristmasLand.

Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο όραμα των διοργανωτών της Παραμυθούπολης που σχεδίαζαν καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουν: Ένα πελώριο, φαντασμαγορικό λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια έχει στηθεί στον Εναέριο, δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σάς περιμένουν να τις απολαύσετε ενώ οι δημοφιλέστεροι τραγουδιστές θα δώσουν ραντεβού μαζί σας στο Limassol ChristmasLand.που θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για την όμορφη Λεμεσό αλλά και όλο το νησί μας. Το Limassol Limassol ChristmasLand θα επισκεφθεί και ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδάκια. Καθόλη τη διάρκεια των γιορτών στο χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιά από όλο τον κόσμο.

To Limassol ChristmasLand ανοίγει επίσημα τις πόρτες τους την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και για δύο ολόκληρους μήνες με δωρεάν είσοδο για όλους. Τη βραδιά των εγκαινίων θα ντύσει με τη μοναδική φωνή και τη μπάντα του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Δεν έχετε παρά να μετρήσετε μαζί μας αντίστροφα και να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Limassol ChristmasLand.