ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Loft Club: «Stoli Most Original Night Club 2014»

Η βραδιά των «Stoli Original Bar & Club Awards 2014»  που έγινε στο Pavilion στην Λευκωσία στις 12 Φεβρουαρίου, ήταν  γεμάτη από λάμψη, μοναδικά show και φυσικά… βραβεύσεις.

Η γνωστή φίρμα βότκας Stolichnaya καθιερώνοντας πλέον τις βραβεύσεις για τα κορυφαία μαγαζιά της χρονιάς, έφτιαξε μια νύχτα που έμεινε αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκομένους, με παρουσιαστές τον Κώστα Μαρτάκη, Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τζόσεφιν. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβαν οι Otherview, The Pastels, o Mr.Styles και ο Τoni Sfinos.

Η περισσότερη αγωνία όπως ήταν λογικό, ήταν για την κατηγορία του «Most Original Night Club» καθώς ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος.

Με την ανακοίνωση του ονόματος του μαγαζιού που πήρε τον τίτλο,το προσωπικό αλλά και η διεύθυνση του Loft Club της Πάφου, ξέσπασαν σε τρελά πανηγύρια με το προσωπικό του  club να παίρνει στους ώμους του, τον ιδιοκτήτη Μάκη Ευσταθίου που έδειχνε σαφέστατα ικανοποιημένος.

Σας παρουσιάζουμε μια μοναδική συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη του κορυφαίου club στην Κύπρο

Κύριε Ευσταθίου, καταρχήν θα μπορούσατε να μας περιγράψετε τα συναισθήματα σας την στιγμή που ακούσατε την ανακοίνωση του ονόματος του νικητή;
Νομίζω οι λέξεις είναι πολύ μικρές για να χωρέσουν τόσα δυνατά συναισθήματα. Είναι από τις στιγμές που οι λέξεις σε περιορίζουν! Ήταν κάτι το μοναδικό, το ανεπανάληπτο! Ήμουνα τόσο χαρούμενος που πραγματικά αδυνατούσα να αντιληφθώ το τι είχε γίνει. Λίγο μετά πέραν από την χαρά, ένιωθα δικαίωση και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Πως νιώθατε πριν την ανακοίνωση του βραβείου; Είχατε αγωνία;
Πραγματικά όλη η ομάδα του Loft, είχε μεγάλη αγωνία. Όσο περνούσε η ώρα και πλησίαζε η κατηγορία όπου ήταν και το δικό μας μαγαζί, νιώθαμε την καρδιά μας να κτυπά πιο γρήγορα. Βλέπετε, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε τα συναισθήματα και την αγωνία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως λίγο πριν ακουστεί το όνομα του Loft, κρατούσαμε ο ένας τον άλλον σφικτά για να μοιραστούμε τα έντονα μας συναισθήματα.

Τελικά ποιο είναι το «κλειδί» της επιτυχίας για ένα κέντρο νυχτερινής διασκέδασης;
Δεν είναι ένα το «κλειδί» αλλά πολλά! Αν πρέπει όμως να σταθώ σε ορισμένα πράγματα, θα έλεγα πως έχει ιδιαίτερη σημασία να είσαι κοντά στον κόσμο σου. Να μην τον βλέπεις σαν πελάτη που θα σου φέρει κέρδος, αλλά ως ένα άνθρωπο που βγήκε να διασκεδάσει, να ξεχαστεί και εμπιστεύτηκε σε εσένα το έργο αυτό. Από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρεις πώς να χειριστείς τον κάθε πελάτη, να είσαι κοντά τους και φυσικά να κάνεις το προσωπικό σου να νιώθει σαν μια ομάδα που έχει κοινό στόχο να ευχαριστήσει το κοινό.

Προφανώς ο κόσμος σας έχει ψηφίσει γιατί θεώρησε πως δίνετε το κάτι διαφορετικό. Ποιο είναι το κριτήριο με το οποίο επιλέγετε να κάνετε τα διάφορα σας events;
Όπως έχω πει, αν είσαι κοντά στον κόσμο σου, τότε μπορείς να ακούσεις τις απόψεις τους. Να πιάσεις όπως λέμε τον παλμό τους και να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλουν. Αυτό είναι διαφορετικό σε κάθε μαγαζί. Εμείς θεωρώ πως έχουμε πετύχει να σκιαγραφήσουμε την ταυτότητα του κοινού μας και πλέον ξέρουμε τι ζητούν και προσπαθούμε να τους το προσφέρουμε.

Με την ανακοίνωση του ονόματος του Loft σαν νικητή, είδαμε το προσωπικό σας να ανεβαίνει στην σκηνή αγκαλιασμένο και στην συνέχεια πανηγύρισαν δεόντως το βραβείο έχοντας σας υψωμένο στους ώμους του. Πως το σχολιάζεται αυτό και τι δείχνει;
Με το προσωπικό μου είμαστε ομάδα! Δεν είναι απλά προσωπικό, τους θεωρώ στενούς συνεργάτες.  Τους εκτιμώ και με εκτιμούν το ίδιο. Μαζί πιστεύαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και μαζί παλέψαμε για να φτάσουμε ψηλά. Με το προσωπικό μου θα πάμε  για καφέ, για φαγητό, για εξορμήσεις. Είναι σημαντικό να έχεις το προσωπικό σου χαρούμενο και ενωμένο. Αυτό που είδατε στην σκηνή, είναι αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών και δείχνει πόσο ενωμένοι είμαστε.  

Το βραβείο ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά. Ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό για την νέα χρονιά έτσι ώστε να ευχαριστήσετε και τον κόσμο που σας ψήφισε;
Πάντα προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε το μαγαζί μας έτσι ώστε να δίνουμε στο κοινό μας κάτι διαφορετικό, ενώ παράλληλα δεν θέλουμε να τους αφήσουμε να νιώσουν πως δεν αλλάζει κάτι. Το βραβείο σαφέστατα και ανεβάζει τον πήχη και να είστε σίγουροι πως αυτό μας δίνει όρεξη και δύναμη για περισσότερες ιδέες και νέα πράγματα.

Πως σχολιάζετε τα βραβεία της Stoli Vodka σαν θεσμό;
Είναι κάτι που έλειπε. Η Stoli Vodka έδωσε στα μαγαζιά ένα κίνητρο για να βελτιωθούν και αυτό ανέβασε ταυτόχρονα και την νυχτερινή ζωή στην Κύπρο με τον κόσμο να θεωρώ πως πλέον έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές για την βραδιά του. Ειδικά μέσα από την νύχτα των βραβεύσεων, δίνεται η ευκαιρία σε εμάς, τους ανθρώπους πίσω από την διασκέδαση των άλλων, να μαζευτούμε και να γίνουμε εμείς αυτοί που διασκεδάζουν! Θα ήταν παράλειψη μου αν δεν τους έδινα και εγώ με την σειρά μου τα συγχαρητήρια μου για τις καινοτόμες ιδέες τους αλλά και την άρτια οργάνωση των βραβείων.

Που θα θέλατε να αφιερώσετε αυτό το βραβείο και γιατί;
Στην ομάδα  μου και στο κόσμο που μας ψήφισε! Μόνος μου δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Η ομάδα μου είναι η δύναμη μου και μαζί με αυτούς ανεβάσαμε το μαγαζί ψηλά. Ο κόσμος με την ψήφο του, έδειξε πόσο πολύ μας έχει αγκαλιάσει και  αυτό είναι κάτι μοναδικό. Το βραβείο ανήκει σε αυτούς!