ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Marina Roof Bar στη Μαρίνα Λεμεσού

Τα βράδια του καλοκαιριού έφτασαν και τί καλύτερο από μερικούς φίλους, μια ποικιλία δροσερών κοκτέιλ και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Η νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού, υπόσχεται όλα τα πιο πάνω και ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Το ολοκαίνουργιο Marina Roof Bar είναι ο νέος, απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.

Πρόκειται για το νέο Roof Bar στη Μαρίνα Λεμεσού, πάνω από το εστιατόριο TGI Fridays, με ένα μοναδικό μενού που περιλαμβάνει ανεπανάληπτα cocktails, λαχταριστά evening starters, εγχώρια και ξένα καλοκαιρινά κρασιά που σερβίρονται με τη μοναδική θέα της Μαρίνας.

Για τους τολμηρούς προτείνονται τα κοκτέιλ Release the Bull, Wormhole, Cucumber Cooler ή Champion’s Special. Τέλος, το Pink Lady θα γίνει το αγαπημένο σε όσες θέλουν να ποζάρουν με ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ στο Instagram.com/LimassolMarinaRB.
Τα απαράμιλλα cocktails συνδυάζονται άψογα με τα γευστικά Roof Bar Roll-Ups. Προτείνονται το The Stunning Salmon αλλά και τα ασύγκριτα Μarina Roof Bar Cheddar Cheese Nachos. 

Ο εντυπωσιακός χώρος ξεχωρίζει και για το μοναδικό του design, αφού και ο ουρανός, πάνω από το bar και το VIP area, έχει ντυθεί με κυματιστά λευκά πανιά,  που παραπέμπουν στα θαλασσινά κύματα. Οι funky μελωδίες από γνωστούς DJs που φιλοξενούνται στα decks, καθώς και οι ειδυλλιακοί φωτισμοί του χώρου, κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή την ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι μια αλλιώτικη πνοή στις βραδινές, καλοκαιρινές σας εξόδους.

Το Marina Roof Bar λειτουργεί από τις 20:00 μέχρι και τις 02:00. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 25-051500 ή στο www.facebook.com/LimassolMarinaRB