ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Masterclasses από τον βιολιστή Salvatore Accardo

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ανακοινώνει τη διεξαγωγή Masterclasses από το διεθνούς φήμης βιολιστή Salvatore Accardo.

Η επιλογή θα γίνει κατόπιν ακροάσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 17:00, στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, Λευκωσία (Διεύθυνση: Πρίγκηπος Καρόλου 21 –25, 2373 Άγιος Δομέτιος).

Οι ακροάσεις είναι ανοικτές για μαθητές οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού εκπαιδευτικού προγράμματος και οργανισμού.

Στα Masterclasses θα συμμετέχουν νεαροί βιολιστές οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και είναι σε θέση να παρουσιάσουν ρεπερτόριο υψηλού επιπέδου.

Πρόγραμμα ακρόασης:
- 1η ή 2η και 3η κίνηση κοντσέρτου με συνοδεία πιάνου
- Ένα κομμάτι δεξιοτεχνικό

Ο κάθε υποψήφιος είναι υπεύθυνος να φέρει τον δικό του πιανίστα. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι υπότροφος της Μουσικής Σχολής της ΣΟΝΚ το Ίδρυμα θα παρέχει συνοδό πιανίστα για μία δοκιμή, τις ακροάσεις, και για τη συμμετοχή του σε περίπτωση που επιλεγεί.

Κριτική επιτροπή:
Ηρακλής Μιτέλλας (βιολιστής – Καθηγητής στη Μουσική Σχολή της Σ.Ο.Ν.Κ.)
Ανδρέας Κωνσταντίνου (βιολιστής – Καθηγητής βιολιού, Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης)

Για δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στο τηλέφωνο 22 463144 το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, 15.00.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ώρα της ακρόασής τους την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016.