ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με νερό Αγρός ξεδιψούν οι δρομείς

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού - ΓΣΟ και το φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, δυνάμει της οποίας το νερό Αγρός γίνεται επίσημος προμηθευτής νερού και χρυσός χορηγός στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου. To νερό είναι το πλέον απαραίτητο εφόδιο για τους πέραν των 13.000 δρομέων που αναμένεται να λάβουν μέρος φέτος στην 11η έκδοση της πιο μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου, η οποία αποκτά πλέον διήμερη διάρκεια (θα διεξαχθεί 18-19 Μαρτίου).

Έτσι, οι διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού - ΓΣΟ και η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, φροντίζουν ώστε όλοι οι δρομείς να απολαύσουν δροσιά και ενυδάτωση χάρη στο φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός, το οποίο θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία υδροδοσίας, κατά μήκος της διαδρομής.

Το φυσικό μεταλλικό νερό προέρχεται από τις πηγές του ομώνυμου χωριού στην οροσειρά του Τροόδους, οι οποίες εμπλουτίζονται από έξι χείμαρρους και είναι οι μόνες στη Κύπρο που δεν έχουν στερέψει ποτέ. Εμφιαλώνεται κατευθείαν στην πηγή, στο υπερσύγχρονο εμφιαλωτήριο στον Αγρό, διασφαλίζοντας  τη ποιότητα του προϊόντος και τη προστασία του περιβάλλοντος.

«Το νερό είναι το πιο απαραίτητο εφόδιο για έναν δρομέα, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, οπότε η σωστή επιλογή του Επίσημου Προμηθευτή νερό είναι πολύ σημαντική για μια μεγάλη διοργάνωση. Εμείς πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη» λέει ο Business Development Director της διοργάνωσης Ανδρέας Σπύρου.

Οι ειδικοί συνιστούν πως ένας δρομέας πρέπει να πίνει 100-120ml νερό ανά 20 λεπτά δρόμου αλλά και πως πρέπει να αποφεύγει να πίνει απότομα μεγάλες ποσότητες νερού μετά τον τερματισμό, αλλά αντιθέτως, να ενυδατώνει το σώμα του σταδιακά, τις επόμενες 24-48 ώρες.

«Το φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός υποστηρίζει τον αθλητισμό γενικά αλλά και τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μαραθώνιο Λεμεσού» σημειώνει η Brand Manager της εταιρείας , προσθέτοντας πως «το φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά απαραίτητα για να φτάσει ένας δρομέας στον τερματισμό».

Περισσότερες πληροφορίες για το μαραθώνιο αλλά και για συμμετοχές στο www.limassolmarathon.com.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Αγρός είναι ένα προϊόν του ομίλου Φώτος Φωτιάδης.