ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια ταινία με φυσικές καταστροφές επικών διαστάσεων, για Τετάρτη βράδυ

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μεσοβδόμαδα και τι ψάχνουμε για Τέταρτη βράδυ; Μια ενδιαφέρουσα ταινία να μας χαλαρώσει από την κούραση των ημερών, που θα αξίζει να ψήσεις popcorn ή να παραγγείλεις φαγητό για να βουλιάξεις στον καναπέ και να απολαύσεις δράση.

Αυτό θα σου δώσει η ταινία ''Geostorm'' που θα βρεις ανάμεσα στις πολλές επιλογές του Netflix. Μετά από πολλές φυσικές καταστροφές, ένα δίκτυο από δορυφόρους που σχεδιάστηκαν για να ελέγχουν το κλίμα και τις κλιματικές αλλαγές, ο σχεδιαστής τους προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική απειλή πριν μια καταιγίδα τρομακτικών διαστάσεων αφανίσει τους πάντες και τα πάντα. Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Andy Garcia, Zazie Beetz, Robert Sheehan κ.ά. Όσο κι αν ακούγεται σαν δραματική ταινία γεμάτη δράση, τα πιο κωμικά στοιχεία βοηθούν να κάνουν το ''Geostorm'' μια απόλυτα ψυχαγωγική ταινία, απ' αυτές που αρέσουν αφενός λόγω δράσης και αφετέρου για τα ειδικά εφέ. 

Τι θα συνοδεύσει το movie night; Αν δεν σου αρκεί το popcorn ή κάτι για σνακ, το WiZ προτείνει κυπριακές street γεύσεις.

Αν είσαι Λευκωσία, Beba Bun. Μικρές κυπριακές χειροποίητες πίτες, τις οποίες θα βρείτε στο μενού σε 7 διαφορετικές επιλογές και μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα από τα συνοδευτικά της επιλογής σας. Για Λεμεσό, Το Φεγγαράκι, μια κλασική, καλτ, κυπριακή σουβλακερί με new age φιλοσοφία, που διατηρεί όμως την παραδοσιακή νόστιμη γεύση του αγαπημένου κυπριακού εδέσματος. Για Πάφο, Τα 3 Γουρουάνκια, με νόστιμο σουβλάκι, σιεφταλιά, ζουμερά μπιφτέκια και μπριζόλες. Τέλος, για Λάρνακα, Το Έδεσμα του Παραδείσου, με μια κουζίνα άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κυπριακό τρόπο ζωής.