ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mind, Body & Spirit 2015 στη Λεμεσό

Ενώστε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σε ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο St Raphael Resort! Βελτιώστε την ποιότητα ζωής, μειώστε το άγχος και δημιουργείστε μια πιο ευτυχισμένη και υγιεινή ζωή για εσάς και την οικογένειά σας. Στο φεστιβάλ υγείας, ευεξίας και εναλλακτικών θεραπειών στην Κύπρο, συμμετέχουν πάνω από 100 εκθέτες, οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Στο φεστιβάλ υπάρχουν εμπνευσμένες διαλέξεις και εργαστήρια. Μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον κάνοντας μια ψυχική ανάγνωση, περιποιηθείτε το εαυτό σας, συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν διαλογισμό ή μάθημα γιόγκα και γευτείτε νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα! Δοκιμάστε και αγοράστε μοναδικά προϊόντα και δώρα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα κ.ά!

Στην αίθουσα «Phoenix» θα τρέχουν εργαστήρια γιόγκα και διαλογισμού από ειδικούς. Παράλληλα σε τέσσερις αίθουσες θα γίνονται εργαστήρια και σεμινάρια για αυτοάμυνα, είδη γυμναστικής, αυτοβελτίωση, κρύσταλλα & Feng Shui για το 2015 κά. Αφιερώστε λίγο χρόνο και επενδύστε στο εαυτό σας! Γνωρίστε τα τελευταία προϊόντα για την υγεία  και την ευεξία. Το St Raphael Resort θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ.


Info
Σάββατο 14 - Κυριακή 15 Μαρτίου, St. Raphael Resort, Λεμεσός.
Λεωφ. Αμαθούντος από 10.30-20.00
Είσοδος €8 για κάθε μέρα (συμπεριλαμβάνονται τα σεμινάρια και οι διαλέξεις)
Περισσότερες πληροφορίες http://mbscyprus.com και στο 96382333