ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Montparnasse Oriental: Ψηλή ποιότητα και θέα μαζί

Από το re-opening του, πίσω στο 2009, το Montparnasse αποτελεί ένα από τα πιο οικεία εστιατόρια  της πρωτεύουσας ενώ η αισθητική του χώρου, η φιλοξενία και η ποιότητα των εδεσμάτων κρατούν ψηλά τον πήχη. Παρόλο που ο χώρος αποπνέει πολυτέλεια, εν τούτοις είναι απίστευτα άνετος και φιλικός, ενώ η πανοραμική  θέα της πόλης σχεδόν σου κόβει την ανάσα!
Με τα καλά ethnic και fusion εστιατόρια στην Λευκωσία να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, το Montparnasse φαντάζει σαν η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας.

Το μενού είναι σοφά μελετημένο, με προτάσεις ελκυστικές, χωρίς ακροβατισμούς, και ταιριάζει με τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Γεύσεις οικείες, αληθινές, και πιάτα που σε ταξιδεύουν σε διάφορες γωνιές της Ασίας.

Αυθεντική πολυεθνική κουζίνα που σε πάει κατ’ ευθείαν στην Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία και όλη την Ασία. Στο Montparnasse μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας mix and match πιάτα και να τα συνοδέψετε με καλό κρασί από την προσεγμένη οινική του λίστα.

Μπορείτε να επιλέξετε από το πλούσιο buffet ή μέσα από το μενού και το μόνο σίγουρο είναι ότι με καμία επιλογή δεν θα απογοητευτείτε.  Τα πιάτα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν spicy σολωμό, σαλάτα από seawed, Tin Jian chilli chicken, crispy baby pork με Cantonese sauce και sizzling beef με black pepper sauce. Φυσικά σαν πανασιατικό εστιατόριο θα βρείτε και sushi - sashimi, ενώ ειδική μνεία θα δοθεί στα καταπληκτικά καραμελωμένα μήλα και μπανάνες που πήραμε για επιδόρπιο και στο καταπληκτικό Kulfi.

Για όσους επιθυμούν να γευτούν τις Fusion γεύσεις του Montparnasse στο σπίτι, υπάρχει επιλογή για delivery, ενώ το κερασάκι στην τούρτα φυσικά είναι οι βαθμοί Ανταμοιβής εάν πληρώσετε με κάρτες της Τράπεζας Κύπρο, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε είτε εκεί, είτε σε άλλα 600 σημεία σε όλη την Κύπρο.