ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Movember Cyprus 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kάθε Νοέμβριο το κίνημα Movember είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση εκατομμυρίων μουστακιών ανά το παγκόσμιο. Άντρες σε όλο το κόσμο μεγαλώνουν τα μουστάκια τους για να μαζέψουν χρήματα για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών.

To Movember ως παγκόσμια ανεξάρτητη φιλανθρωπική κίνηση ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του ιδρύματος Movember Foundation, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο παραμένοντας ψυχικά υγιείς

Το Round Table 1 σε συνεργασία με την Μπύρα ΚΕΟ, ανακοινώνουν την έναρξη της 6ης ετήσιας φιλανθρωπικής εκστρατείας Movember Cyprus.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καθιερωμένα shaving events σε όλες τις πόλεις καθώς και τις ενημερωτικές ημερίδες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στις εκδηλώσεις, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ξυριστεί, να ενημερωθεί και να στηρίξει οικονομικά την εκστρατεία μέσω του εράνου ή με την αγορά αναμνηστικών ειδών.

Ξεχωριστή θέση στη Movember Cyprus 2018 έχει το “Fashion meets Movember” για το οποίο 8 σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν ειδικά για το Movember Cyprus, 8 συλλεκτικά T-shirts με σήμα το μουστάκι. Συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Ανδρέας Ζαννετίδης, Anice, Gregory Morfi, Λουκία Κυρίακου, Natar Georgiou, Ramon Filip, Ρίτα Αττάλα και Tommaso. Τα T-shirts θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό ενώ θα παρουσιαστούν και επίσημα σε ειδική εκδήλωση στην παρουσία των σχεδιαστών. Τα έσοδα από την πώληση των T-shirts θα διατεθούν στο Movember Cyprus.

Συνδιοργανωτές: Round Table 1 Λευκωσίας και Μπύρα ΚΕΟ,
Χορηγός:Ελληνική Τράπεζα
Υποστηρικτές: George Yiangou LLC, Larnaka International Marathon, 8PUS.
Συνεργάτες: Socialway, Mediastudios, Lithofit, Phil Andreou, Barba Italiana, Markantonis, Almyra Hotel, Bits & Pieces MAN.
Χορηγοί επικοινωνίας: SPP Media

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Movember Cyprus στο Facebook