ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MTN MadWalk 2016

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το MAD σε συνεργασία με την MTN διοργανώνουν το απόλυτο Fashion Music Project και γιορτάζουν στις 31 Μαΐου τη μόδα και τη μουσική.

Φέτος το show θα είναι άκρως εντυπωσιακό με πολλές εκπλήξεις με τους διοργανωτές να υπόσχονται ακόμη μια λαμπερή βραδιά.

Τι θα δούμε στο ΜΤΝ MadWalk 2016
O Κωνσταντίνος Βασιλειάδης ‘’ντύνει’’ το ΜΤΝ Catwalk, με τη συνοδεία της σέξι ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη. Με αέρα από μιούζικαλ, και ''όπλο'' ένα αγαπημένο, κλασικό τραγούδι, η Κατερίνα Παπουτσάκη ετοίμασε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

H Έβελυν Καζαντζόγλου στα ηνία της παρουσίασης, υπόσχεται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Εκτός όμως από παρουσιάστρια, θα αναλάβει και έναν άλλο ρόλο. Σ’ αυτόν το νέο ρόλο θα έχει παρέα της τους REC και, αυτό που θα μας παρουσιάσουν, σίγουρα θα σημάνει την αρχή σε ένα show απόλυτα ξεσηκωτικό.

Η Shaya θα συνοδεύσει το show του brand Blanc Studio, η Αποστολία Ζώη αυτό του brand Anice, η Ευρυδίκη με τη Θωμαή Απέργη το show του Στέλιου Κουδουνάρη, η Ήβη Αδάμου συνοδεύει τον Ερωτόκριτο και ο hot Κωνσταντίνος Φραντζής με τη σεξι Josephine το show του Gregory Morfi.

Οι Vegas, τo group των επιτυχιών, θα μας ξεσηκώσουν στο show του brand Iceberg ενώ η Χριστίνα Σάλτη με τον Bo αυτό της αλυσίδας καταστημάτων Marks & Spencer.

Special act οι Minus One που, μαζί με την Ευρυδίκη και την Ήβη Αδάμου θα παρουσιάσουν μια... ιδιαίτερη εκδοχή ενός πολύ αγαπημένου μας τραγουδιού.

Guest star η Ελένη Φουρέιρα που πρόκειται να βάλει ‘’φωτιά’’ σε ένα ήδη λαμπερό show.

O Livin R και ο DJ K, με guest τη Χάρις Σάββα θα ‘’ντύσουν’’ μουσικά ένα special show για το Gliss Hair Show, με κοστούμια δια χειρός Τρύφωνα Μοδέστου.

Η πετυχημένη ομάδα των Mad Music Awards της Κύπρου επιστρέφει και αναλαμβάνει το πιο φαντασμαγορικό show, το MTN Madwalk 2016. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Κώστας Καπετανίδης και ο Νίκος Τάγης ετοιμάζουν σαν ομάδα ένα μοναδικό show με οκτώ σχεδιαστές και πάνω από 20 καλλιτέχνες.

Το κορυφαίο καλλιτεχνικό team από την Ελλάδα, αναλαμβάνει το fashion-music event που θα συνδυάσει μοναδικά, για μία ακόμα φορά τη μόδα με τη μουσική σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, με αμέτρητες διακρίσεις στο ενεργητικό του αναλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια του MTN MadWalk 2016 ενώ ο Κώστας Καπετανίδης σκηνοθέτης βραβευμένων βίντεο κλιπ την όλη σκηνοθεσία.  Μαζί τους και ο creative and music director Νίκος Τάγης.

Proud supporter Gliss
Fashion supporter American Express
Jewellery & Watches by Swarovski
Style Icon Mini Χαρ. Πηλακούτας Λτδ
Make up by Shieseido
Drinks by  Somersby
Official carrier Blue Air

MTN Madwalk 2016 το απόλυτο fashion music project.

Info
Τρίτη 31 Μαΐου 2016
Συνεδριακό Κέντρο στις 20.00
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και μπορείτε να πάρετε το δικό σας από τα γραφεία του MAD στην διεύθυνση
Νικου Κρανιδιώτη 7 Δ. Έγκωμη (22472472)
Εισιτήριο €30/ €50 (VIP για όσους θέλουν να καθίσουν second row)