ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

WIZ TEAM

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι σαν κανένα άλλο, και στο Deejay Radio 93 5 την περίοδο της καραντίνας δουλεύαμε σιωπηρά για τη χαρά της επόμενης μέρας. Αυτή ήρθε!

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, σας παρουσιάζουμε το νέο Deejay Radio 93 5 :
Μεγαλώσαμε τη διάρκεια της απογευματινής εκπομπής On the Road με την αγαπημένη Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, προσθέσαμε καθημερινή βραδινή εκπομπή Night Life με την DJ Grace.

Ο Deejay της Κύπρου ενισχύεται με τους κορυφαίους DJs του νησιού: Dj Dimitrios, Billy D, DJ Claudio, DJ Marcos, DJ Coxy, DJ Bikas, African Stevenson,DJ Leandro συνθέτουν το dream team του σταθμού και ανεβάζουν τα beats του Σ/Κ με House, RnB, Electronica, Classic, Funky και Soul!

 Μαζί τους τα Σ/Κ παραμένουν οι αγαπημένοι μουσικοί παραγωγοί Jimmy D, και Ελεονώρα, ενώ ο μοναδικός Publo Franco φτιάχνει πλέον με τη νέα εκπομπή Drinks and Beats τα κοκτέιλ του απογεύματος. Τέλος, ο super Antony 642 ξεκινά πλέον τα σαββατοκύριακά μας με μία Classic ζωντανή εκπομπή-έκπληξη.

 Δείτε το νέο πρόγραμμα του Deejay Radio 93 5 ΕΔΩ.

Last but not least, ο Deejay Radio 93 5 παρουσιάζει το νέο του Radio Imaging ID, τη νέα του ραδιοφωνική εικόνα. Την επιμέλεια της παραγωγής του νέου imaging του Deejay Radio 93 5 είχε το στούντιο Music Radio Creative με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και πελατολόγιο που επεκτείνεται σε 130 χώρες. Το ύφος του νέου radio imaging του Deejay Radio 93.5 βασίζεται στον δυναμισμό, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, αλλά και το χιούμορ. Σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο ραδιόφωνο της Κύπρου και σκοπό έχει να αναδείξει τις αξίες του σταθμού ως του Deejay της Κύπρου.
 Listen us on 93 5, at www.mydeejay.com.cy or download RADIO LIVE APP.

Follow us on Instagram, Twitter, Facebook.
Deejay Radio 93 5

The Island’s Deejay!