ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο διακεκριμένος bartender του The Clumsies στο 1o Cocktail Festival στην Κύπρο

Με τα γευστικά του cocktails να λειτουργούν σαν βάλσαμο για τον ουρανίσκο και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις αλκοολούχες και μη δημιουργίες του, το ταλέντο, τη γνώση αλλά και την αγάπη για το bartending. Με εμπειρία χρόνων και προερχόμενος από το 6ο καλύτερο μπαρ στον κόσμο, ο γνωστός bartender Αλέξης Σιμωνίδης θα βρίσκεται στο 1ο Cocktail Festival στην Κύπρο εκπροσωπώντας το The Clumsies.

1.    Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Το κοκτέιλ υπερβαίνει ένα ποτό στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας στη γεύση και στην επαφή με τον δημιουργό του. Οι άνθρωποι αναζητούν όλο και περισσότερο εμπειρίες στην έξοδό τους. 

2.    Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Σίγουρα η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία. Θα έλεγα περισσότερο από τα πάντα η φιλοξενία. Ένα μπαρ είναι πάντα ο χώρος όπου θέλεις να νιώθεις άνετα και ευπρόσδεκτος. Μετά είναι τα  κοκτέιλ που πρέπει και αυτά να είναι αντίστοιχου επιπέδου. Αλλά πρώτα η φιλοξενία.

3.    Τι να περιμένουμε από εσένα και το The Clumsies στο Cocktail Festival

Fun! Ένα νόστιμο ποτό ονόματι Phantasmagoric και εγκαρδιότητα.

Στις 15 Οκτωβρίου, τα βλέμματα του παγκόσμιου bartending θα στραφούν στην Λευκωσία όπου 16 κορυφαία bar από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα προτείνουν τις signature συνταγές τους σε ένα πρωτοποριακό και φρέσκο φεστιβάλ που απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε on-trade κοινό..

Info

Τριτη 15 Οκτωβρίου, 19.00

Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

https://www.facebook.com/events/506490470183039/