ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Jamie Oliver ανοίγει εστιατόριο στην Κύπρο

To πρώτο εστιατόριο του Jamie Oliver στην Κύπρο, ανοίγει μέσα στην άνοιξη του 2016, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Το Jamie’s Italian του διεθνούς φήμης Βρετανού chef, συνεργάζεται με τον Όμιλο ιταλικών εστιατορίων PHC και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα ξεκινήσει στην αρχή με εστιατόριο στην Έγκωμη στη Λευκωσία και αργότερα θα επεκταθεί σε όλο το νησί. Στην ιστοσελίδα της αλυσίδας PHC, η οποία διαθέτει πάνω από 40 εστιατόρια σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία προς αναζήτηση προσωπικού.  
 
Ο Βρετανός Jamie Oliver είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής που παρουσιάζει εδώ και χρόνια, ενώ τα βιβλία μαγειρικής του έχουν ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις. Η πρόσφατη παγκόσμια καμπάνια του αφορά την καλύτερη εκπαίδευση γύρω από το φαγητό. Από το 2008 με τα Jamie’s Italian είναι και εστιάτορας, με πρώτο χρονολογικά αυτό στην Οξφόρδη.

Για την ιδέα των εστιατορίων του έχει επίσης συνεργαστεί με τον Ιταλό chef Gennaro Contaldo, συνδυάζοντας την παράδοση, τις νέες τάσεις και τις καινοτόμες ιδέες του. Ο ίδιος ο Jamie Oliver υπόσχεται για το νέο εστιατόριό του άριστη ποιότητας τοπική παραγωγή, γευστικά πιάτα και λογικές τιμές.

To Jamie’s Italian στην Κύπρο προωθείται από την Avantage B&R Italian Restaurants Ltd, μέρος του Ομίλου Εταιρειών PHC/Λύσανδρος Ιωάννου. Η PHC αντιπροσωπεύει τις εταιρείες Wagamama σε Κύπρο και Ελλάδα, Caffe Nero, Mediterraneo, Pizza Hut, KFC, Taco Bell και Derlicious.