ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο μύθος των Spice Girls αναβιώνει στη Λεμεσό

Μια έκθεση μοναδική στο είδος της, η οποία αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, γίνεται αυτό το καλοκαίρι στη Λεμεσό. Από τις 23 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, η «Spice Girls Exhibition» αναβιώνει τον μύθο του πιο πετυχημένου γυναικείου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής, ξυπνώντας μνήμες και δημιουργώντας αισθήματα νοσταλγίας στους φανατικούς θαυμαστές των Spice Girls και γενικότερα στους φίλους της μουσικής.

Δεκάδες φορέματα και κοστούμια, που έχουν φορεθεί από τα πέντε καυτά κορίτσια σε live εμφανίσεις, βίντεοκλιπ και ταινίες, μαζί με χιλιάδες αντικείμενα σχετικά με τις Spice Girls θα συνθέσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από το οποίο θα αναβιώνει η ιστορία του συγκροτήματος, το οποίο έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 22 Ιουλίου ενώ στη διάρκειά της θα ανέβουν επί σκηνής συγκροτήματα και καλλιτέχνες, «ντύνοντας» μουσικά την έκθεση με κομμάτια των Spice Girls. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια η «Spice Girls Exhibition» να μπει  στο βιβλίο των Guinness Record για τη μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών που αφορούν τις Spice Girls.

Επισκέπτες αναμένονται από τη Μέση Ανατολή, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ, συνδυάζοντας μια επίσκεψη στην έκθεση με διακοπές στο νησί μας, ενώ η «Spice Girls Exhibition» εκτιμάται ότι θα προσελκύσει Ρώσους και Άγγλους, μόνιμους κατοίκους Κύπρου αλλά και τουρίστες. Αντίστοιχη έκθεση στη Μεγάλη Βρετανία συγκέντρωσε 50.000 επισκέπτες ενώ την «Spice Girls Exhibition».

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 23 Ιουλίου, επτά μέρες την εβδομάδα από τις 17.00 μέχρι τις 21.15 το βράδυ, στην πολιτιστική αίθουσα Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ το κανονικό, 7 ευρώ το μαθητικό και 10 ευρώ για γκρουπ (τουλάχιστον δέκα ατόμων) και πωλούνται μέσω του shop.tickethour.com. Για αγορές μέχρι 30 Ιουνίου οι τιμές είναι μειωμένες κατά 30% και για αγορές μέχρι 20 Ιουλίου υπάρχει έκπτωση 20%.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.spicegirls-exhibition.com και στο www.facebook.com/Thespicegirlscollections.