ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Παύλος Φωτιάδης αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Ζυθοποιών

Μεγάλη τιμή για την Κύπρο και τη Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία, αποτελεί η εκλογή του κ. Παύλου Φωτιάδη ως ενός εκ των δύο αντιπροέδρων των Ζυθοποιών της Ευρώπης, της Ένωσης που εκπροσωπεί το σύνολο των βιομηχανιών και βιοτεχνιών παραγωγής μπίρας στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο κ. Φωτιάδης εκλέγηκε άνευ ανθυποψηφίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη και αναλαμβάνει την ηγεσία της εκπροσώπησης στο συμβούλιο όλων των ανεξάρτητων ζυθοποιείων της Ευρώπης, εφόσον με βάση το καταστατικό της Ένωσης, η μία θέση αντιπροέδρου πληρείται από εκπρόσωπο μιας εκ των τεσσάρων μεγάλων βιομηχανιών (Carlsberg, Heineken, AB-Inbev and SABMiller) και η άλλη από τον εκπρόσωπο όλων των υπολοίπων.

Χρέος μας ως Ευρωπαίοι Ζυθοποιοί είναι κτίζοντας στο πλούσιο και λαμπρό παρελθόν μας, να διασφαλίσουμε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον για τη βιομηχανία παραγωγής μπίρας. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατό για να ευοδωθούν οι πανευρωπαϊκοί στόχοι της Ένωσης μας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνουμε και ακόμη πιο μεγάλη η τιμή για εμένα», δήλωσε ο  κ. Παύλος Φωτιάδης μετά την πανηγυρική εκλογή του. 

Οι Ζυθοποιοί της Ευρώπης (Brewers of Europe) εκπροσωπούν τα συμφέροντα 4.000 περίπου ζυθοβιομηχανιών, οι οποίες απασχολούν 2,5 εκατομμύρια περίπου εργαζομένους.