ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι έξι καλύτερες κωμωδίες στο Netflix

WIZ TEAM

Το γέλιο σίγουρα βγήκε από τον Παράδεισο και η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες έχουμε ανάγκη όσο τίποτα τις ευεργετικές και μαγικές του ιδιότητες. Κωμωδίες υπάρχουν πολλές αλλά κωμωδίες που να αξίζουν,  ελάχιστες. Tο Wiz έκανε μια βόλτα στο Netflix και αλίευσε κωμωδίες που χαρίζουν απλόχερα γέλιo και σας φτιάχνουν εγγυημένα την διάθεση.

Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης (1979)

Σκηνοθεσία: Τέρι Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Τέρι Τζόουνς, Τέρι Γκίλιαμ, Γκράχαμ Τσάπμαν, Τζον Γκλιζ, Έρικ Άιντλ, Μάικλ Πάλιν

Γεννημένος Χριστούγεννα δίπλα στο θείο βρέφος, ο Μπράιαν προσπαθεί σε όλη του τη ζωή να αποδείξει σε Ρωμαίους και Ιουδαίους πως δεν είναι αυτός ο περιβόητος Μεσσίας.Το νόημα της ζωής (1983)

Σκηνοθεσία: Τέρι Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Γκράχαμ Τσάπμαν, Τζον Κλιζ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Γκίλιαμ, Μάικλ Πάλιν

Επτά σκετς περιγράφουν τη ζωή, από τη γέννηση μέχρι τα γεράματα και το θάνατο, μέσα από τις κατά Σαίξπηρ «επτά ηλικιακές φάσεις του ανθρώπου».Το Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης (1975)

Σκηνοθεσία: Τέρι Γκίλιαμ, Τέρι Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Γκράχαμ Τσάπμαν, Τζον Κλιζ, Μάικλ Πάλιν, Έρικ Άιντλ, Τέρι Γκίλιαμ

Ο βασιλιάς Αρθούρος και οι Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης ξεκινούν για μια low budget, "διαφορετική" αναζήτηση του ιερού δισκοπότηρου.Shaun of the Dead (2004)

Σκηνοθεσία: Edgar Wright
Πρωταγωνιστούν: Simon Pegg, Nick Frost,    Kate Ashfield,    Lucy Davis

Ο Shaun (Pegg) είναι ένας βαριεστημένος 29-χρονος πωλητής ηλεκτρονικών ειδών του οποίου η φίλη Liz (Kate Ashfield) έχει βαρεθεί με τη χαλαρή ρουτίνα του, η οποία περιλαμβάνει το πατρονάρισμα της τοπικής pub και το τάισμα του άνεργου βλάκα συγκάτοικου, του Ed (Frost).She's Gotta Have It (1986)

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι μ
Πρωταγωνιστούν: Τρέισι Καμίλα Τζονς, Σπάικ Λι

Η Νόλα Ντάρλινγκ έχει τρεις μαύρους εραστές και προβληματίζεται ποιόν να κρατήσει .The Warriors (1979)

Πρωταγωνιστούν:Michael Beck, James Remar,Dorsey Wright
Σκηνοθεσία: Walter Hill

Όλες οι συμμορίες της πόλης μαζεύονται με σκοπό την εκεχειρία μεταξύ τους. Εκεί πέφτει η φήμη ότι ένας από τους αρχηγούς φονεύθηκε από την νεανική συμμορία Warriors. Τώρα, η συμμορία πρέπει να ξεφύγει από όλες τις άλλες και να φτάσει στην περιοχή της ασφαλής. Η νύχτα είναι μεγάλη…