ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι κουμπάροι» - Ποιότητα και ζεστασιά μαζί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από όλες τις τοπικές ταβέρνες που δίνουν τα τελευταία χρόνια την αφορμή για στενές σχέσεις με την παράδοση, «Οι Κουμπάροι» είναι αυτή που κερδίζει τις προτιμήσεις. Και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για μια κουζίνα με ισχυρή προσωπικότητα και ολοκληρωμένη ταυτότητα που διαθέτει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Η ποικιλία στα πιάτα είναι τόσο καλή, που ακόμα και άτομα vegan μπορούν άνετα να μείνουν ικανοποιημένα.

Όσοι την τίμησαν, εκτός από τις ποιοτικές γεύσεις που κατακλύζουν τα πιάτα τους, έχουν να λένε και για τις γενναιόδωρες μερίδες αλλά και για το φιλικό προσωπικό που είναι πάντα με το πλατύ χαμόγελο στα χείλη! Η ατμόσφαιρα δεν είναι αποπνικτική και οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών είναι ικανοποιητικές, ενώ μπορείς να κινηθείς χωρίς αναγκαστικά να ενοχλήσεις άλλους, φαινόμενο που είναι συχνό σε άλλες ταβέρνες με μεγάλη πελατεία. Κάτι που σημαίνει, ότι οι ιδιοκτήτες προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε όλοι να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι «Κουμπάροι» έχουν γίνει διάσημοι στους κύκλους των μερακλήδων για τα ξακουστά σαλιγκάρια τους! Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε το μυστικό της γεύσης τους. Τα συγκεκριμένα σαλιγκάρια, έρχονται από την επαρχία Αμμοχώστου. Προτού προσγειωθούν στο πιάτο σας, περνούν από μια διαδικασία δυο βδομάδων, στη διάρκεια των οποίων τρέφονται μόνο με θυμάρι! Αυτή τη γεύση είναι που θα ξεχωρίσετε στον ουρανίσκο σας μόλις τους γευτείτε. Αυτό που δεν είναι μυστικό, είναι ότι αν πληρώσεις με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου παίρνεις και Ανταμοιβή από πάνω!

Οι «Κουμπάροι» βρίσκονται στην Μακεδονίτισσα, στην οδό Ηλία Παπακυριακού 43.