ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «Μικρές αποδράσεις» επανέρχονται στον ΚΟΤ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει  την έναρξη της νέας φάσης του πολύ επιτυχημένου προγράμματος «Μικρές αποδράσεις - Μεγάλες Εμπειρίες» το οποίο αγκάλιασαν οι Κύπριοι και ξένοι που ζουν μόνιμα στην Κύπρο από το φθινόπωρο του 2008 που ξεκίνησε.

Η νέα φάση αρχίζει στις 7 Οκτωβρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2018. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με νέες εκδρομές και έχει ανανεωθεί όσον αφορά στα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Αυτό που παρέμεινε το ίδιο είναι οι τιμές.

Το πρόγραμμα συμβάλει στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, ενώ παράλληλα προωθεί τη γνωριμία των Κυπρίων, και όχι μόνο, με διάφορες γωνιές και προϊόντα της Κύπρου. Η νέα φάση του προγράμματος προσφέρει πακέτα διακοπών για τα σαββατοκύριακα σε ελκυστικές τιμές. Το πρόγραμμα προσφέρει ηλεκτρονικό πρόγραμμα κρατήσεων και συνδυάζει εκδρομές σε περιοχές μοναδικής ομορφιάς. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα περιλαμβάνονται στο ειδικό έντυπο, το οποίο το κοινό μπορεί να προμηθευτεί στα κατά τόπους γραφεία του ΚΟΤ. Παράλληλα, βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ξενοδοχεία  δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων,  παραμονή σε παραδοσιακές οικοδομές καθώς επίσης και οργανωμένα διαμερίσματα. Περιλαμβάνονται ακόμη πληθώρα χώρων εστίασης για να διαμορφώσει ο καθένας το δικό του ατομικό πακέτο.
 
Οι Μικρές Αποδράσεις, πέραν των πιο πάνω, προσφέρουν επίσης:
Διαμονή σε ξενοδοχείο το Σάββατο με άφιξη το μεσημέρι και αναχώρηση μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής (εκεί όπου υπάρχει δυνατότητα) με δείπνο και πρωινό στο ξενοδοχείο.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης γεύμα το μεσημέρι της Κυριακής, σε ταβέρνα της επιλογής του πελάτη, στην επαρχία διαμονής καθώς επίσης και συμμετοχή σε μια από τις θεματικές εκδρομές, που φέτος περιλαμβάνουν επίσκεψη σε άγνωστες αλλά και γνωστές γωνιές της Κύπρου μας, μελέτη της φύσης στον Ακάμα και Κοιλάδα του Ξερού Ποταμού, πάντα με τη συνοδεία ξεναγού. Οι εκδρομές αποτελούν προσφορά του ΚΟΤ και τα προγράμματα καταρτίστηκαν αφού λήφθηκαν υπόψη και  εισηγήσεις των ατόμων που συμμετείχαν παλαιότερα στο πρόγραμμα. 

Διακοπές ευεξίας, σε διάφορα ξενοδοχεία, προσφέρονται επίσης με διαμονή, πρόγευμα, δύο γεύματα στο ξενοδοχείο, καθώς και θεραπεία spa. Οι διακοπές ευεξίας είναι ιδανικές για ρομαντικές αποδράσεις.

Δωροκουπόνια αξίας 50 και 100 ευρώ  μπορούν να αγοράζονται και να δίνονται ως δώρα, με εξαργύρωση μέχρι και το τέλος της περιόδου.

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 77778050 και η ιστοσελίδα, στην οποία είναι δυνατή και η πραγματοποίηση κρατήσεων είναι η www.cyprusshortescapes.com.