ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Σωτήρες κυκλοφόρησαν το «Live at the Library»

Την διαδικτυακή κυκλοφορία του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Live at the Library», ανακοίνωσε η Λουβάνα Δίσκοι. Μετά την επιτυχία των πρώτων δύο επεισοδίων με τους J.Kriste, Master of Disguise (2014) και Amalgmation Choir (2016), το τρίτο παρουσιάζει το καινούριο σχήμα Σωτήρες σε μια ζωντανή ηχογράφηση, για ακόμα μια φορά, στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη.
 
Το επεισόδιο περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια, τα τρία παρμένα από τον ομότιτλο, πρώτο, δίσκο τους (Κοστίζει, Τελώνια, Λυπημένη Νύφη), ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο με τη Λουβάνα Δίσκοι, και ένα καινούριο κομμάτι (“Πατημασιές”) το οποίο έχει ακουστεί μέχρι τώρα μόνο στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Ο δίσκος έχει παρουσιαστεί ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει αναδειχτεί μέσα στους καλύτερους ελληνικούς δίσκους του 2016 από διάφορα διαδικτυακά περιοδικά.

Το σχήμα αποτελείται από τους:
Φώτη Σιώτα (βιολί, φωνή),
Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα),
Λευτέρη Μουμτζή (μπάσο, φωνητικά) και
Βασίλη Μπαχαρίδη (τύμπανα).
 
Τη ζωντανή ηχογράφηση και την όλη παραγωγή επιμελήθηκε ο Αντρέας Τραχωνίτης, ενώ οι μίξεις έγιναν από τον ίδιο και τη Μικαέλα Τσαγγάρη στο studio eleven63 στη Λευκωσία. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μιχάλης Καλοπαίδης και η εταιρία Zedem Media. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Productions στην Αθήνα.
 
Τα βίντεο κυκλοφορούν στο κανάλι YouTube της Λουβάνα Δίσκοι, ενώ σύντομα αναμένεται να διατεθούν τα τραγούδια σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes, Amazon, Spotify κλπ).

Mπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ:

http://tinyurl.com/gm4t9mh

Περισσότερες πληροφορίες για τους Σωτήρες στην ιστοσελίδα:
http://www.louvana.com.cy/kallitexnes/sotires.html
Info/Bookings: info@louvana.com.cy