ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οινοποιείο Κυπερούντας: Η «μεταμόρφωση» των κρασιών παλαίωσης

Σ’ ένα όμορφο γεύμα με μοναδικά εδέσματα, το Οινοποιείο Κυπερούντας, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης, παρουσίασε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους της, τις καινούριες ετικέτες της σειράς κρασιών παλαίωσης.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, κ. Αλέξης Φωτιάδης, ενώ ο οινολόγος του Οινοποιείου,  κ. Μηνάς Μηνά,  παρουσίασε τις καινούριες ετικέτες της σειράς παλαίωσης. Οι ετικέτες έχουν πλέον βάση το μαύρο χρώμα και φέρουν γραμμές, οι οποίες συμβολίζουν  τους μήνες ωρίμασης του κάθε κρασιού  στο βαρέλι. Αλλαγές έχουν γίνει και στο χρώμα του καψύλλιου του κάθε κρασιού, το οποίο είναι διαφορετικό για το κάθε κρασί ούτως ώστε να ξεχωρίζει στο ράφι .

Εκτός από την εμφάνιση των ετικετών, τα τρία κρασιά της σειράς παλαίωσης, αλλάζουν και όνομα. Στο  Chardonnay δόθηκε το όνομα  «Άλιμος», το Cabernet Sauvignon πήρε το όνομα  «Ψηλά Κλήματα», ενώ το Shiraz ονομάζεται πλέον «Σκοπός».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Έλληνας Master of Wine κ. Γιάννης Καρακάσης MW, ο οποίος παρουσίασε τα τρία κρασιά σε συνδυασμό με τις γευστικές επιλογές που ετοίμασε ο σεφ του ξενοδοχείου Four Seasons, Πανίκος Χατζηττοφή.

Τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας, διανέμονται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.