ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ονομάζεται «Στο Περίπου» και είναι τρόπος ζωής

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Πρωτοσυστήθηκε στην Πάφο τον Απρίλιο του 2019 ως ποτοπωλείο. Από τα πρώτα new entries της αναβαθμισμένης παλιάς αγοράς της Πάφου, σε ένα πολυσύχναστο σταυροδρόμι στην καρδιά της, δημιουργούσε και συνεχίζει να δημιουργεί το αδιαχώρητο.

Το χαλαρό σκηνικό που δημιουργεί στον πεζόδρομο, με τραπεζάκια έξω και παραδοσιακές τόνενες καρέκλες, σε συνδυασμό με την ποικιλία ποτών που προσφέρει και την ανεβαστική μουσική του, αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες. Γενικά, οι ιδιοκτήτες του έχουν ένα «κόλλημα» με τη μουσική του μαγαζιού και συχνά-πυκνά επιλέγουν γνωστούς guest DJs αλλά και ζωντανά σχήματα για να διασκεδάσουν τους θαμώνες τους.

Επιπλέον, επειδή όπως λέει και η παροιμία, «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει», προσφέρουν 1-2 είδη πίτσας και πλατό τυριών και αλλαντικών με ατραξιόν την κρασάτη λούντζα και την παραδοσιακή τσαμαρέλλα για να συνοδεύσεις το ποτό σου.

Η αγάπη του κόσμου τους ώθησε στην επέκταση του χώρου τους για να καλύψουν και τη χειμερινή περίοδο (έστω κι αν στην Πάφο είναι ολόχρονα καλοκαίρι). Έτσι, το 2021, ανακαίνισαν το διπλανό κτίριο και το μετάτρεψαν σε μια πετρόκτιστη στοά, με industrial στοιχεία, neon signs και pop-art στους τοίχους, που οδηγεί σε μια μεγάλη μεταλλική μπάρα για διασκέδαση μέχρι αργά!

Και ενώ υποδέχονται τα Χριστούγεννα με εορταστική διάθεση και guest εμφανίσεις-έκπληξη, αποφάσισαν πλέον να «παίζουν μπάλα» και τα πρωινά και να προσφέρουν καφέ (και άλλα ροφήματα και αρτοποιήματα), μετατρέποντας το «Στο Περίπου» σε ένα all day καφενείο και ποτοπωλείο για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Γενικά, τα παιδιά «Στο Περίπου» απέδειξαν ότι ήρθαν για να μείνουν, κινούνται με επαγγελματισμό, εξελίσσονται  και θα συνεχίσουν να αποτελούν πόλο έλξης στο «παζάρι της Πάφου», για ποτό και ανεβαστική ατμόσφαιρα!

#pafianontour #santinpafoeneshi