ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης διακρίθηκε για ακόμα μια χρονιά στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στο Ταλίν της Εσθονίας. Συγκεκριμένα, η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (PPD) ήταν η εταιρεία που ξεχώρισε στα ετήσια Diageo Europe Partner Markets Awards, αποσπώντας 3 από τα 6 στο σύνολο τους βραβεία.
 
Η εταιρεία του Ομίλου PPD Romania κατέκτησε το βραβείο Best Premium Core Execution  για την πρωτοποριακή εκστρατεία “J&B Blending Spirits”, η οποία βοήθησε να διατηρήσει το J&B στην κορυφή της κατηγορίας ουίσκι στη Ρουμανία. Η PPD Croatia κατέκτησε το βραβείο Best Execution Innovation για το εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα του νέου προϊόντος Captain Morgan White στην αγορά της Κροατίας, επιτυγχάνοντας το φιλόδοξο πρόγραμμα διανομής του προϊόντος. Η εταιρεία PPD Cyprus κατέκτησε το βραβείο Best Progress in Route To Consumer για τις καινοτόμες και δημιουργικές πρακτικές προώθησης προϊόντων με τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή.

Και τα 3 φετινά βραβεία που έρχονται να προστεθούν στις μεγάλες διακρίσεις του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, αποτυπώνουν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει για αποτελεσματική προώθηση κορυφαίων προϊόντων, την έμφαση στην υλοποίηση επιτυχημένης στρατηγικής και στοχευμένων δράσεων, αλλά και την ηγετική θέση που κατέχει ο Όμιλος στην αγορά της Κύπρου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σε δήλωσή του μετά την τελετή απονομής των βραβείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς κ. Αλέξης Φωτιάδης ανέφερε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες των PPD Romania, PPD Croatia και PPD Cyprus, καθώς για ακόμα μια φορά, μας έκαναν ιδιαίτερα περήφανους όλους εμάς στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν ότι παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη και αναδεικνύουν ταυτόχρονα τη δυναμική πορεία του Ομίλου μας, κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης στον τομέα μας. Το γεγονός ότι μια κυπριακή εταιρεία κατορθώνει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας ποτών στον κόσμο, τιμά ιδιαίτερα την χώρα μας και τονίζει τις δυνατότητές μας».

Η Diageo είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο με ηγετικές μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Bailey’s, Gordon’s, Captain Morgan, Guinness και πολλές άλλες.

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Diageo σε 4 συνολικά χώρες. Την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.