ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρτι στα Starbucks

Τα Starbucks ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τέσσερα ολοήμερα πάρτι με πολλές εκπλήξεις σε όλες τις πόλεις. Με μουσική, χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα ροφήματά τους, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου σε Λευκωσία και Λάρνακα και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σε  Γερμασόγεια και Πάφο.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε από το 11.00 πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ, με πολλές ψυχαγωγικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, όπως χειροτεχνίες, παιχνίδι με αγαπημένες μασκότες, face-painting και αφήγηση παραμυθιών.

Τα πάρτι έχουν παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος αγάπης και προσφοράς για όλους και καλούν το κοινό να στηρίξει μαζί τους το «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.

Για το σκοπό αυτό στα καταστήματα Λευκωσίας (Κεντρικό) και Γερμασόγειας θα διατίθενται προς πώληση χειροποίητα αντικείμενα από την Κένυα και άλλα προϊόντα του ιδρύματος, με στόχο την οικονομική στήριξή του.