ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάσχα αγάπης στο The Mall of Engomi

Αυτό το Πάσχα μετατρέπεται σε Πάσχα Αγάπης από το The Mall of Engomi, με τη συνεισφορά των δημοτών της Έγκωμης και των περιοχών δυτικής Λευκωσίας. Το The Mall of Engomi διοργανώνει εκστρατεία συλλογής τροφίμων μέχρι τις 2 Μαΐου με στόχο να στηρίξει τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Έγκωμης απ’ όπου σιτίζονται οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη καθημερινή διαβίωση.
 
Στόχος της εκστρατείας είναι να ενεργοποιηθούν οι κάτοικοι της περιοχής, να δείξουν την ευαισθησία που τους χαρακτηρίζει και να προσφέρουν στα πιο ταπεινά τραπέζια συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, στιγμές χαράς αυτό το Πάσχα.

Στους χώρους του The Mall of Engomi έχει στηθεί ένα μεγάλο πασχαλινό λεωφορείο στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να αφήσουν τρόφιμα και έτσι να συμμετέχουν στην εκστρατεία. Όλα τα τρόφιμα που θα μαζευτούν θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Έγκωμης που εντάσσονται στους Ιερούς Ναούς Αγίου Νικολάου και Αγίων Πάντων σε συνεργασία με το Δήμο Έγκωμης.

Το The Mall of Engomi εκτός από χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης, προβάλλει και τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αποδεικνύοντας ότι το κεντρικό μήνυμα «Όλα μαζί, όλα κοντά σου» έχει γίνει πια θεσμός.