ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέμπτη και movie night με την Julia Roberts

WIZ TEAM

Είναι η μέρα που περιμένεις όλη την εβδομάδα και αν βαριέσαι να βγεις δεν πειράζει, κι αυτό είναι κατανοητό. Ευτυχώς έχουμε τις πλατφόρμες streaming να μας κάνουν παρέα σπίτι, αν το μόνο που θέλεις στο τέλος της εβδομάδας είναι να αράξεις στον καναπέ με φαγητό και μια καλή ταινία. 

Σήμερα βλέπουμε ''Eat, Pray, Love'' στο Netflix.  Όταν ο υπέροχος κόσμος της Elizabeth καταρρέει με το διαζύγιο της, ξεκινά μια διαδρομή γύρω στον κόσμο, με σκοπό να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό της. Οι σταθμοί της και, κυρίως, οι άνθρωποι που γνωρίζει στα ταξίδια της, την βοηθουν να αναθεωρίσει όσα πίστευε πως ήξερε. Πρόκειται για τη γνωστή ταινία με τη Julia Roberts που έγινε viral το 2010, και που βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο της Elizabeth Gilbert. Εκτός από την Roberts, το καστ συμπληρώνουν οι Javier Bardem, Billy Crudup, Viola Davis, James Franco κ.ά.

Κι αφού η ταινία είχε κάνει τις μακαρονάδες το go-to φαγητό όταν πρωτοκυκλοφόρησε, δεν θα μπορούσαμε να προτίνουμε κάτι άλλο. Στην Λευκωσία, το Pasta Strada συνδυάζει την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 7 διαφορετικά είδη ζυμαρικών. Στην Λάρνακα, οι μακαρονάδες του Marzano έχουν γίνει σταθερή αξία, όπως και στην Λεμεσό το La Boca. Στο Παραλίμνι επέλεξε το γνωστό πλέον Just Italian και στην Πάφο το pasta bar Il Vecchio Mulino