ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Pergola Grill & Bar στο Hilton Cyprus

O ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί το άνοιγμα του θερινού εστιατορίου του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, Pergola Grill & Bar! Το αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας τα προηγούμενα 3 χρόνια, επιστρέφει με πλήρως ανανεωμένο μενού για να δροσίσει τις ζεστές μέρες μας.

Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να απολαύστε δροσερά κοκτέιλ και δελεαστικά σνακ δίπλα στη μαγευτική πισίνα. Ο Executive Chef Αντρέας Γεωργίου δημιούργησε το νέο καλοκαιρινό μενού που σίγουρα θα καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς, αφού προσφέρει μία πλούσια επιλογή από λαχταριστά πιάτα σε προσιτές τιμές. Δοκιμάστε δροσερές σαλάτες με κατσικίσιο τυρί, παρμεζάνα ή γαρίδες, κυρίως πιάτα όπως το πασίγνωστο Hilton burger, χοιρινό κοντοσούβλι και θεσπέσιες μακαρονάδες καθώς και ποικιλία κρεατικών για δύο άτομα.

Το απόγευμα συνοδέψτε τον καφέ σας με ένα ‘γλυκό πειρασμό’ όπως παρφέ άσπρης σοκολάτας, πανακότα με ινδοκάρυδο ή και λαχταριστά παγωτά.

Τα βράδια το Pergola Grill & Bar μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο και ρομαντικό εστιατόριο προσφέροντας επιλογές με ιδιαίτερη έμφαση στα είδη σχάρας. Μεταξύ άλλων, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κρύα σούπα Gazpacho, φρέσκο φιλέτο λαυράκι, τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, και γευστικότατα και ζουμερά steaks. Επίσης, οι λάτρεις του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το αγαπημένο τους κρασί, αφού το Pergola προσφέρει μια μεγάλη λίστα κρασιών και ποτών.

Pergola Grill & Bar, μιά όαση στην καρδιά της Λευκωσίας!

Για πληροφορίες και κρατήσεις
ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ: 22 377777