ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PIZZA MIA: Της οικογένειας, η πιο αγαπητή

Το όνομα Pizza Mia φέρνει στους λίγο μεγαλύτερους μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς πρόκειται για μια από τις παλαιότερες πιτσαρίες του νησιού. Όπως λέει και το σλόγκαν της άλλωστε, είναι «η πιτσαρία της οικογένειας».

Εδώ και λίγους μήνες, η Pizza Mia άνοιξε ξανά τις πόρτες της στη Λευκωσία και κατάφερε από την αρχή να προσφέρει τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες για τις οποίες είχε γίνει γνωστή.

Φρέσκα προϊόντα, υψηλή ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση, καλές τιμές και ωραίο περιβάλλον είναι οι αξίες πάνω στις οποίες η Pizza Mia βασίστηκε για να αποκτήσει το καλό της όνομα.

Όπως είπαμε, είναι η πιτσαρία της οικογένειας και όταν το λέει το εννοεί! Στο υπόγειο λειτουργεί παιδότοπος, όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό του εστιατορίου αναλαμβάνει τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ενώ οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν από την τηλεόραση που βρίσκεται στη σάλα, απολαμβάνοντας το γεύμα τους χωρίς άγχος. Οι γονείς ξέρουν καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό…

Αποτελεί επίσης, μια εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι, αφού με το έξυπνο αυτό concept μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα παιδιά σας παίζουν σε ελεγχόμενο χώρο απολαμβάνοντας το φαγητό και την κουβέντα, ενώ για τους πιο αγχώδεις μπορείτε να τα ελέγξετε, χωρίς καν να σηκωθείτε από την καρέκλα σας.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Έγκωμη, στην οδό Ηλία Παπακυριακού 16. Αν λοιπόν έχετε πεθυμήσει καλή πίτσα από την πιτσαρία της γειτονιάς, η Pizza Mia μοιάζει μονόδρομος. Όπως μονόδρομος είναι και η πληρωμή με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, ώστε να κερδίζετε και βαθμούς Ανταμοιβής.