ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πολυαγαπημένες Μέρες» στον επίγειο παράδεισο της Κύπρου

Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη 6 Απριλίου το πολυαναμενόμενο κυπριακό δημιουργικό ντοκιμαντέρ «Πολυαγαπημένες Μέρες», το πρώτο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται σε εμπορική ζώνη στους κινηματογράφους.

Σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον κινηματογράφο K-CINEPLEX Στροβόλου, οι καλεσμένοι "ταξίδεψαν" με συγκίνηση αλλά και με συναισθήματα νοσταλγίας και χαράς στις Πολυαγαπημένες Μέρες που το Χόλλυγουντ μετέτρεψε το όμορφο Κάρμι σε πλατό και η ντίβα του σινεμά Ράκελ Γουέλς παρέσυρε ένα ολόκληρο νησί σε ένα στρόβιλο αισθήσεων, συγκινητικών αναμνήσεων και συναισθημάτων πρωτόγνωρων για τα κυπριακά δεδομένα!

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Πατσαλίδη και τον παραγωγό-σεναριογράφο Γιώργο Αβραάμ, για την πορεία του ντοκιμαντέρ και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το αποτέλεσμα. Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τόνισαν, ότι ο κόσμος της Κύπρου πρέπει να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ που θα τον ταξιδέψει σε ένα "επίγειο παράδεισο", στην Κύπρο της αθωότητας, της χαράς και της ζεστής φιλοξενίας.

Τη δεξίωση, που προηγήθηκε της προβολής του ντοκιμαντέρ, τίμησαν με την παρουσία τους ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κώστας Καδής, η Επίτροπος Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της ΕΕ κα Ανδρούλλα Βασιλείου, ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο Πρόεδρος της Cyta κος Χρίστος Πατσαλίδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ κος Άγγελος Λοΐζου, η Πρόεδρος της εταιρείας UNICARS κα Πανδώρα Τσεριώτου, ο διεθνούς φήμης βιολινίστας και μουσικοπαιδαγωγός κος Ματθαίος Καριόλου και πολλοί άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, των Μέσων Ενημέρωσης και του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι  προβολές του ντοκιμαντέρ  ξεκινούν την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 8 το βράδυ και μέχρι τις 15 Απριλίου στους κινηματογράφους Κ-CINEPLEX σε όλες τις πόλεις.

Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγής Walking Around The World σε συμπαραγωγή με τo Yπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου-ΣΕΚΙΝ), Filmblades, Atlantis και Roll Out Vision Services.

 Για πληροφορίες και εισιτήρια αποταθείτε στα ταμεία των κινηματογράφων K - Cineplex σε όλες τις πόλεις ή στον παγκύπριο αριθμό 77 77 8383.

Στη φωτογραφία ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Πατσαλίδης και ο παραγωγός-σεναριογράφος Γιώργος Αβραάμ, μαζί με την Ανδρούλλα Βασιλείου.