ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολυτελή πικ νικ: Η νέα τάση που σαρώνει ήρθε και στην Κύπρο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

"Σκαλίζοντας" εχθές το ινσταγκραμ μου ανακάλυψα μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα η οποία με γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Την «V&R Luxury Picnics» ! Μπορεί τα χρόνια εκείνα στο χωριό μου να μην τα πικ νικ μας να μην ήταν πολυτελείας αλλά ήταν ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος τρόπος διασκέδασης με το που έμπαινε η άνοιξη. Παίρναμε το κολατσιό και ένα παλιό τραπεζομάντηλο, ανεβαίναμε στα ποδήλατα μας και φεύγαμε για πικ νικ στην φύση. Όμορφες στιγμές γεμάτες ξενοιασιά, παιχνίδι και νοστιμιές φτιαγμένες με αγάπη από τα χέρια της μαμάς. Άλλες φορές το διοργανώναμε με το σχολείο, άλλες με τους γονείς μου και άλλες με τις φίλες μου και έτσι κάπως ανακαλύπταμε κάθε σημείο της φύσης και δημιουργούσαμε ξεχωριστές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Εν έτη 2022 έχω να σας πω ότι τα πολυτελή ιδιωτικά πικ νικ είναι πλέον τάση στις HΠΑ και αυτή την τάση την έφερε τυχαία στην Κύπρο ο Βαρτάν. Ο Βαρτάν εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, την περίοδο που τα μαγαζιά όλα ήταν κλειστά και οι επιλογές για έξοδο ανύπαρκτες, θέλησε να εντυπωσιάσει την κοπέλα του την Ρεβέκκα κάνοντας της έκπληξη ένα ρομαντικό πικ νικ. Η Ρεβέκκα όπως ήταν φυσικό ενθουσιάστηκε με την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία και το επανέλαβαν οι δυο τους αλλά και με φίλους τους. Διαπιστώνοντας πόσο ωραίες στιγμές μπορεί να σου χαρίσει ένα πικ νικ αποφάσισε να το κάνει επαγγελματικά και να προσφέρει με αυτό τον τρόπο την χαρά της ιδιαίτερης αυτής εμπειρίας και σε άλλο κόσμο.

 Στη «V&R Luxury picnics» εδώ και περίπου ένα χρόνο διοργανώνουν ρομαντικά δείπνα, bachelors, baby showers σε πάρκα, παραλίες, βουνά, αυλές, ταράτσες και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς, σε όλες τις επαρχίες.

Αναλαμβάνουν την διακόσμηση, ανάλογα με την περίσταση, το μενού καθώς και τα ποτά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε την παρέα σας. Η διάρκεια του picnic για δυο άτομα είναι στις 3 ώρες ενώ από δέκα και πάνω είναι 4 ώρες και οι τιμές ξεκινάνε από 220 ευρώ.

Αν θες λοιπόν έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης ο οποίος θα εντυπωσιάσει την παρέα σου, τότε δεν έχεις παρά να βρεις ένα όμορφο μέρος και να ζητήσεις να σου οργανώσουν το τέλειο πικ νικ. Φαντάσου τώρα να είσαι κάπου ψηλά, να έχεις θέα θάλασσα, ο ήλιος να βασιλεύει, να ξαπλώνεις αναπαυτικά σε μια ξαπλώστρα η απαλή μουσική να μπερδεύεται με τον ήχο των κυμάτων, να απολαμβάνεις νόστιμα φαγητά και να δροσίζει τον ουρανίσκο σου δροσερό κρασί σε ένα απίστευτο σκηνικό το οποίο μάλιστα έχεις βρει έτοιμο και δεν έχεις κοπιάσει καθόλου για να το στήσεις και ούτε θα κοπιάσεις για να το ξεστήσεις . Απλά ευτυχία…

 Αν θες να μάθεις περισσότερα για το «V&R Luxury picnics» μπορείς να μπεις να το βρεις στο Instagram https://www.instagram.com/v_and_r_luxury_picnics/  και στο facebook https://www.facebook.com/V-R-Luxury-Picnics-110177761431106/